Nohut Dürümü Etkinliği Coşkuyla Kutlandı

11 Haziran 2024 15:20 Eğitim

Gaziantep Atatürk Anadolu Lisesi bahçesinde mezunlar “Nohut Dürümü” etkinliğini kutlamak amacıyla toplandı.

Gaziantep’in en köklü okullarından biri olan Atatürk Lisesi her yıl olduğu gibi (pandemi ve deprem yılı haricinde) bu yıl da nohut dürümü etkinliğini coşkuyla kutladı. Beklenilenin üzerinde mezunlar katıldı.

ATATÜRK LİSESİ DUMAN ALTI OLDU

GALİMDER’in her yıl düzenlediği, Gaziante’in 5. Sırada tescilli “Nohut Dürümü” yemeği yanısıra mangal keyfini de doyasıya yaşıyorlar. Okul bahçesi duman altı oluyor. Mezunların memnuniyeti gözlerinde okunuyor.
Gaziantep Atatürk Lisesi “Nohut Dürümü Günü’nde Atatürk Anadolu Lisesi Futbol Takımı final müsabakasını yaptı. 1. Ve 2. takıma, gelen misafirler tarafından madalyalar takıldı.

KIRK BİR KERE MAŞALLAH

Bu yıl ilk defa düzenlenen “Kırk Bir Kere Maşallah” diyerek hem okulda 41 yıl önce mezun olan ve daha fazla yılını doldurmuş olan mezunlara plaket verildi.
“Kırk Bir Kere Maşallah” tüm mezunlar tarafından çok benimsendi ve memnun oldular.
Etkinliğe damga vuran GALİMDER başkanı Avukat Hüseyin Subaşı yaptığı konuşmada, “Derneğimizi Çok yakın zamanda önceki yönetimden devraldık. Hızlı şekilde ekibimizi kurduk. Bugün için yapmak istediğimiz farklı projelerimiz de vardı. Zaman kısıtlı olduğu için yetiştiremediğimiz projelerimizi seneye yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gelen misafirlerimize hoş geldiniz diyor mezunlar halkamızın daha da genişlemesini temenni ediyoruz. Derneğin kuruluşundan bu güne getiren dernek başkanlarına ve yönetiminde emek veren arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.”Dedi.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...