plaket etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

Gaziantep’te AK Parti’nin 22. Yıl dönümü coşkuyla kutlandı

15 Ağustos 2023
Gaziantep’te AK Partinin kuruluşunda dolu dolu organizasyonAK Partinin 22. kuruluş yıl dönümü AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nın organizasyonu ile milletvekilleri, belediye başkanları, parti üyeleri ve eski yöneticilerin katılımıyl..
Gündem

MMO’da “Onur Yılı Plaket Töreni” düzenlendi

1 Aralık 2022
TMMOB Makina Mühendisleri Odası’nın, kuruluşunun 68. yıldönümü nedeni MMO Gaziantep Şube Binasında “Onur Yılı Plaket Töreni” düzenledi. Plaket Töreni öncesinde Oda ve Şube Çalışmalarının değerlendirildiği, Şube Genel Üye Toplantısı yapıld..
Gündem

Duayen mühendislere plaket

11 Ekim 2021
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen törenle mesleğinde 25, 40, 50 ve 60. yılını dolduran inşaat mühendislerine "Plaket ve Onur Belgesi" verildi.SEKTÖRÜN ANA ÇEKİRDEĞİYİZTörenin açılışında konuşan İ..
Gündem

11 cami yaptıran Konukoğlu ailesine plaket

9 Ekim 2021
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Konukoğlu Ailesine yaptırdığı 11 cami için “Cami Banisi Taktir Belgesi” takdim etti.Gaziantep İl Müftülüğünce, Şahinbey Belediyesi Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Cami Banilerini Anma ..
Gündem

Kızılay’dan GAGİAD’a teşekkür plaketi

28 Mayıs 2021
Kızılay’dan GAGİAD’a teşekkür plaketi TÜRK Kızılay Gaziantep Şube Müdürü Prof. Dr. Nihat Yıldırım ve beraberindeki heyet, Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan..
Gündem

Emeklilerden Baro Başkanı Şarklı’ya plaket

12 Nisan 2021
 Emeklilerden Baro Başkanı Şarklı'ya plaketGaziante Emekli Postacılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Kılınç, Başkan Yardımcısı Ahmet Kabak ve Genel Sekreter Endam Koçak Gaziantep Baro Başkanı Bektaş Şarklı’yı ziyar..
Medya

Narkoz’dan ANKA’ya plaket

8 Mart 2021
Narkoz’dan ANKA’ya plaketNarkoz Sağlık Dergisi imtiyaz sahibi Mezine Sırakaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’ni ziyaret ederek, başhemşire Ayşe Koç’a plaket verdi.Narkoz Sağlık Dergisi imtiyaz ..
Ekonomi

Kileci ve Altunkaya’ya plaket

4 Şubat 2021
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'ni ziyaret eden GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci ve Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...