Madalya etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

Engelli Sporcular Büyükşehir’e 40 Madalya kazandırdı

17 Nisan 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Spor Kulübünün engelli sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2-3 Nisan tarihlerinde Sivas’ta düzenlediği Para Yüzme ve DEAF Yüzme Bölge Şampiyonasında performansıyla göz doldurdu, 40 madalya elde et..
Spor

Batman’dan Şahinbey Belediyesi’ne Madalya İle Döndü

15 Nisan 2024
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Batman’da düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Kız ve Erkek Grup Müsabakaları’nda Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Gökçe Tuncer 3’üncü olarak şehrimize madalya kazandırdı. ..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencilerinin Yüzme Başarısı

8 Ocak 2024
Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği” müsabakasında SANKO Okulları Yıldız Kız Takımı il ikinciliği, Yıldız Erkek Takımı ise il üçüncülüğü kupası ile 5 altın, 22 gümüş v..
Yerel Yönetimler

HAYRİ ÖZKEÇECİ, YEŞİL SAHADA ANILDI

28 Temmuz 2023
AMATÖR FUTBOLA PROFESYONEL ORGANİZASYON 22 TAKIMDAN 462 SPORCU FORMA GİYDİ Merhum Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hayri Özkeçeci adına düzenlenen Futbol Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu. 22 farklı takımdan 462 sporcu..
Spor

SANKO Okulları’nın yüzme başarısı

12 Aralık 2022
SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Okullararası Gençler İl Müsabakası"nda 36 madalya, ikincilik kupası ve üçüncülük kupası kazanarak önemli başarıya imza attı. Gaziantep Olimpik Yüzme Havuzunda ..
Spor

Sanko Okullarının Yüzme Başarısı

27 Mart 2022
Yıldızlar ligi Gaziantep karmasına SANKO okullarından dört öğrenci seçildi.  ..
Spor

SANKO Okulları 15 madalya kazandı

21 Aralık 2021
Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen “10’uncu Geleneksel Kulüplerarası Gaziantep Kurtuluş Kupası Yüzme Yarşmaları”nda SANKO Okulları sporcuları beş altın, iki gümüş, sekiz bronz olmak üzere 15 madalya ve bir kupa kazandı.Alleben ..
Spor

SANKO Okulları 16 madalya kazandı

26 Ekim 2021
SANKO Okulları, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen "29 Ekim Cumhuriyet Kupası Şenlik Yarışları" 13 yaş üstü Kızlar Kategorisinde üçüncülük kupası ile dört altın, sekiz gümüş ve dört bronz olma..
Spor

Büyükşehir sporcuları Gaziantep’e 154 madalya kazandırdı

22 Haziran 2021
Büyükşehir sporcuları Gaziantep'e 154 madalya kazandırdıGaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları hem ulusal hem de uluslararası arenada 2020 yılından bu yana 154 madalyayı şehre kazandırdı.“Spor Dostu Gaziantep” anlayı..
Gündem

Gaziantep’te 12 şehit ailesi ve gaziye Devlet Övünç Madalyası

19 Mart 2021
Gaziantep’te 12 şehit ailesi ve gaziye Devlet Övünç Madalyası Gaziantep’te, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi´nin 106'ncı Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü programı kapsamında Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Tören..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...