öğrenci etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Öğrenciler İstiklal Marşı’nı En Güzel Okudular

21 Mart 2024
Şahinbey Belediyesi tarafından, geleneksel olarak düzenlenen İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışması öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.İstiklal Marşının kabul edilişinin 103’üncü yıl dönümü nedeniyle Şahinbey Belediyesi taraf..
Eğitim

GAÜN Turizm Ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ortaöğretim Kurumlarını Ağırlıyor

20 Mart 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu ile Uygulama Otelinin yükseköğretime geçiş sınavları öncesi gezi ve bilgilenme amaçlı tanıtım etkinliklerinin bu dönemdeki konukları; Şehit Karayılan Mesleki ve Teknik Ana..
Eğitim

GAÜN İle İŞKUR Arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü

8 Mart 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü arasında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan’ın katılımıyla “Mesleki Eğitim İş Birliği” protokolü imzalandı. GAÜN Senato Topla..
Eğitim

GAÜN’den Enerji de Büyük Atılım

29 Ocak 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yayımlanan 2023 Genel Raporu'nda kişi başı elektrik enerjisi tüketimi azlığı ve enerji verimliliği yatırımları kapsamında gösterdiği performansla Türkiye genelinde ilk beş..
Eğitim

Rektör Demir:”Biz Büyümeyi Öğrenci Sayısıyla Kıyaslamıyoruz”

23 Ocak 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, gazetecilerle bir araya gelerek üniversite hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Şehmus Demir, 100 öğretim üyesi ve 195 personelle 4 bin 700 öğrenciye eğitim verd..
Eğitim

GAÜN’de Dijital Erasmus+Programı Tanıtıldı

12 Ocak 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Uluslararası İlişkiler Ofisi, Erasmus+ İkili Anlaşmalarının arttırılması ve Erasmus+ programının dijitalleşmesi sürecine yönelik bilgilendirme toplantısını GAÜN Ömer Asım Aksoy Konferans Salonu’nda gerçekleştir..
Yerel Yönetimler

Depremden Etkilenen Üniversite Öğrencilerine Nakdi Destek Sağlanacak

8 Ocak 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı ilk meclis toplantısında alınan karara göre depremden etkilenen Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde ikamet eden üniversite öğrencilerine 2 bin TL nakdi destek sağlanacak.Gaziantep Büyükşehir Bel..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi 174 Öğrenciyi Daha Umreye Gönderiyor

7 Ocak 2024
Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Yitik Cennet dersinden sınava girerek okullarında 1’nci, 2’nci ve 3’ncü olan 174 öğrenci Umre Ziyareti öncesi Gaziantep İl Müftülüğünde düzenlenen bilgilendirme seminerine katıldı.Gaziantep Vali..
Eğitim

GAÜN’de Teröre Lanet Yürüyüşü

2 Ocak 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri ve akademisyenleri, terörü kınamak amacıyla bir araya gelerek 'Teröre Lanet Yürüyüşü' düzenledi. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı’nda şehit olan 12 asker için düzenlenen yürüyüş, GAÜN Spori..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu; Kars’da Okuyan Şahinbeyli Öğrencilerle Buluştu

5 Ekim 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep dışında eğitim gören Şahinbeyli üniversite öğrencilerini bulundukları şehirlerde ziyaret etmeye devam ediyor.İstanbul, Manisa, Bursa, Balıkesir Konya, Erzurum ve Kayseri’den ..
Eğitim

HKÜ 2000’e Yakın Yeni Öğrencisine “Hoş Geldiniz!” dedi

5 Ekim 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrencilerine, hem akademik hem de sosyal olarak zengin içerik yelpazesine sahip “Oryantasyon 2023: Üniversite Hayatına Giriş Dersi” düzenledi. 3 bin ki..
Gündem

Narlıtepe’deki Öğrencilerin Ulaşım Sıkıntısını Kökten Çözüm

29 Eylül 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Narlıtepe’de okullarına gitmekte zorluk çeken öğrencilerin ulaşım problemini çözüme kavuşturdu.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Şahinbey İlçesi'ne bağlı Narlıtepe Mahallesi’..
Gündem

Festivalin gözdesi GİBTÜ oldu

19 Eylül 2023
Lezzet şehri adıyla anılan Gaziantep'teki GİBTÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Gaziantep Festival Park Lezzet Sokağı'nda açılışı gerçekleşen "GastroAntep Kültür Yolu Festivali"ne damgasını vurdu. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölü..
Yerel Yönetimler

LGS’de Dereceye Giren Öğrenciler Ecdadıyla Buluştu

1 Eylül 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu LGS’de derece yaparak yüzde 1’lik dilime giren 148 öğrenciyi aileleriyle birlikte Çanakkale’de ecdadla buluşturdu.Başarılı öğrencileri ödüllendirerek başarıyı teşvik eden Şahinbey Belediye B..
Gündem

GASMEK’in YKS’deki Büyük Başarısı!

23 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nda (GASMEK) eğitim gören 108 öğrenci, tıp fakültesine yerleşerek hayallerindeki doktorluk mesleğine kavuştu.Türkiye genelin..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin’den Başarılı YKS Öğrencilerine Sürpriz

8 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) dereceye giren öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.Gaziantep Büyükşehir, YKS’de 5 bin kişi arasına giren Gazi şehirli öğrenciler iç..
Eğitim

BAŞKAN ŞAHİN, LGS’DE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

7 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında yüzde birlik dilime giren öğrenciler ve aileleriyle buluştu.GBB tarafından organize edilen kahvaltı programında Başkan Fatma Şahin, d..
Eğitim

Deprem hayalleri yıkamadı

27 Temmuz 2023
6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden en fazla etkilenen kentlerden birisi olan Gaziantep'te bir 'eğitim mucizesi' yaşanıyor. 50 Binden fazla canımızı kaybettiğimiz deprem on binlerce binayı yıktı ama öğrencilerin hayallerini yıkamadı. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...