Mehmet Kılıç Görevi Devraldı

12 Haziran 2024 10:00 Gündem

Gaziantep Veteriner Sağlık Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği’nde devir teslim töreni gerçekleştirdi. Yeni başkan Mehmet Kılıç, bayrağı devralarak start verdi.
Gaziantep Veteriner Sağlık Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya gelen dernek üyeler birliktelik mesajı verdiler. Başkanlık bayrağını devralan Mehmet Kılıç, böyle bir göreve layık görüldüğü için çok gururlu olduğunu söyledi. Yönetim olarak teslim aldıkları görevi layıkıyla yerine getireceklerini dile getiren Kılıç, ‘Yeniden burada olmaktan gurur duyuyorum. Kendi aramızda istişareler yaparak projeler üreteceğiz. Bu projelerle de derneğimizi daha iyi yerlere taşıyacağız. Hem projelerimizle derneğimizden söz ettireceğiz, hem de üyelerimizin iyi kötü günlerinde yanlarında olarak birlikteliği en iyi şekilde devam ettireceğiz’ ifadelerini kullandı.
Dernek tarafında düzenlenen toplantıya Veteriner Sağlık Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Abdullah İpek, İl Tarım Müdürü Yardımcısı Ali Doğan, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği başkanı Osman Türkman ve üyeler katıldı. Toplantıda ayrıca plaket takdimleri de gerçekleştirildi. Yeni Başkan Mehmet Kılıç, toplantıya gelen herkese teşekkür ederek, startı verdi.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...