LGS’de Dereceye Giren Öğrenciler Ecdadıyla Buluştu

01 Eylül 2023 11:17 Yerel Yönetimler

default

default

default

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu LGS’de derece yaparak yüzde 1’lik dilime giren 148 öğrenciyi aileleriyle birlikte Çanakkale’de ecdadla buluşturdu.

Başarılı öğrencileri ödüllendirerek başarıyı teşvik eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu geçtiğimiz günler içerisinde LGS’de derece yaparak yüzde 1’lik dilime giren 148 öğrenciyle bir araya gelmiş ve öğrencileri aileleriyle birlikte Çanakkale’ye göndereceğini söylemişti. Çanakkale’de ecdatla bir araya gelen öğrenciler ve aileleri Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

BAŞKANIMIZ MEHMET TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİZ

Çanakkale’de ecdatla bir araya gelen Gazi Torunları ziyaretin kendilerini çok duygulandırdığını ifade ederek “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu LGS’de aldığımız başarıdan dolayı ailelerimiz ile birlikte bizi Çanakkale’ye göndererek ödüllendirdi. Burada verilen destansı mücadeleyi yerinde görme şansımız oldu. Ecdadımızın bu vatan topraklarını kolay kazanmadığını gördük ve duygulandık. Bizlere bu imkânı sunduğu için Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz” diye konuştular.

Çocukları ile birlikte Çanakkale’de şehitlikleri ziyaret eden aileler ise “Çocuklarımızın aldığı başarı sayesinde onlarla birlikte Çanakkale’de şehitlikleri ziyaret ettik. Onlarla gurur duyuyoruz. Başkanımızda alınan başarıdan dolayı çocuklarımızla bizleri birlikte Çanakkale’ye getirdi. Allah kendisinden razı olsun. Çocuklarımızla birlikte Ecdadımızın zor şartlar altında savaşarak gözlerini kırpmadan canlarını feda ettiklerini gördük. Rabbim mekânlarını cennet eylesin. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na da bizlere böyle bir imkan sunduğu için teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...