Çanakkale etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Gazi Torunları Çanakkale’de Ecdat İle Buluşuyor

7 Mayıs 2024
Şahinbey Belediyesi “Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına” Projesi kapsamında 218.327 öğrenciyi ecdatla buluşturmaya devam ediyor.Çanakkale’de ecdatla buluşacak olan öğrencilerin bilgilendirme toplantısında Şahinbey Belediye Başkanı Meh..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Gençleri Ecdatla Buluşturuyor

16 Nisan 2024
Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü Yılı’nda başlattığı ve bugüne kadar 180.017 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale’de ecdatla buluşturduğu proje için yeni protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında 38.311 genç daha Çana..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Depremzede Öğrencileri Ecdatla Buluşturdu

10 Kasım 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Nurdağı ve İslâhiye’de depremden etkilenen öğrencileri Yamaçtepe Bilim Kampında ağırladıktan sonra Çanakkale’de ecdatla buluşturdu.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından geçt..
Yerel Yönetimler

LGS’de Dereceye Giren Öğrenciler Ecdadıyla Buluştu

1 Eylül 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu LGS’de derece yaparak yüzde 1’lik dilime giren 148 öğrenciyi aileleriyle birlikte Çanakkale’de ecdadla buluşturdu.Başarılı öğrencileri ödüllendirerek başarıyı teşvik eden Şahinbey Belediye B..
Yerel Yönetimler

Gazi Torunları Ecdadıyla Buluşuyor

23 Mayıs 2023
"Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına” projesiyle bugüne kadar 150.000 öğrenciyi ve vatandaşı ecdadıyla buluşturan Şahinbey Belediyesi gazi torunlarını ecdadıyla buluşturmaya devam ediyor. Şahinbey Belediyesi Çanakkale Deniz Z..
Yerel Yönetimler

Şahinbey’in Torunları Ecdad Topraklarında

7 Mayıs 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ‘Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına’ projesi kapsamında Çanakkale’yi ziyaret edecek öğrencilerin bilgilendirme toplantısında öğrencilerle bir araya geldi. Şahinbey Belediyesi Çanak..
Gündem

Şehitlerimize ve Gazilerimize Borcumuzu Asla Ödeyemeyiz

17 Mart 2023
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Çanakkale’nin dünya siyasi tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulaya..
Yurt Haber

Şahinbey 144 bin 665 kişiyi Çanakkale’ye götürdü

27 Kasım 2022
Şahinbey Belediyesi 'Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına' projesi kapsamında 144.665 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale'de ecdadıyla buluşturdu. Şahinbey Belediyesi, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında başlattığı "Gaz..
Yerel Yönetimler

Vali Gül Ve Başkan Tahmazoğlu Çanakkale Bilgilendirme Toplantısında Öğrencilerle Bir Araya Geldi 

29 Eylül 2022
Şahinbey Belediyesi’nin Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına projesi kapsamında ecdat topraklarını ziyaret edecek öğrencilerin, bilgilendirme toplantısının misafiri Gaziantep Valisi Davut Gül oldu.Dünya tarihinin unutulmaz destansı müca..
Eğitim

Şahinbey Belediyesi LGS’de Dereceye Giren Öğrencileri Ecdadla Buluşturdu

3 Ağustos 2022
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu LGS’de derece yaparak yüzde 1’lik dilime giren 262 öğrenciyi aileleriyle birlikte Çanakkale’de ecdadla buluşturdu. Başarılı öğrencile..
Gündem

“Tarihimizin en önemli kilometre taşlarından birisi”

17 Mart 2022
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, bir mesaj yayımlayarak 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünü kutladı. Başkan Güçyetmez mesajında, atalarımızın 107 yıl önce her türlü yokluğ..
Gündem

Rektör Prof. Dereli: Çanakkale İstiklal ve İstikbalimiz

17 Mart 2022
Rektör Prof. Dereli’nin “18 Mart Çanakkale Zaferi” ile ilgili "İstiklal ve İstikbalimizin kararlılığıdır."dedi.Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, “18 Mart Çanakkale Zaferi” dolayısıyla bir mesaj yayımladı..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Çanakkale Ziyaretlerine Yeniden Başlıyor

15 Mart 2022
 "Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına” projesiyle bugüne kadar 111.027 öğrenciyi ve vatandaşı ecdadıyla buluşturan Şahinbey Belediyesi 31.000 öğrenciyi daha Şehitler diyarına götürecek."Gazil..
Yerel Yönetimler

111.000 gazi torunu ecdadıyla buluştu

8 Kasım 2021
Şahinbey Belediyesi’nin Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında başlattığı  “Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına” projesi kapsamında 111.000 öğrenci ve vatandaş ecdadıyla buluştu.Şahinbey Belediyesi'nin “Gaziler Diyarınd..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi 111 bin kişiyi Çanakkale’ye götürüyor

27 Temmuz 2021
Şahinbey Belediyesi 111 bin kişiyi Çanakkale’ye götürüyorDaha önce 104.893 öğrenciyi ve vatandaşı Çanakkale’ye uçakla ziyaret imkânı sunan Şahinbey Belediyesi, korona virüs tedbirleri çerçevesinde Çanakkale ziyaretlerine yeniden başladı..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...