Şahinbey Belediyesi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

GSO ‘dan Belediye Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyaretleri

6 Mayıs 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) heyeti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Ku..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Temizlik Videosuyla Gündem Oldu

5 Mayıs 2024
Yıllardır çevreye duyarlılık videoları ve projeleri üreten Şahinbey Belediyesi’nin vatandaşların çevreyi temiz tutması yönünde çektiği video sosyal medyada viral oldu.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu çevre temizliği..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

3 Mayıs 2024
Şahinbey Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında yapıldı.Şahinbey Belediye Meclisi Mayıs ayı ilk oturumu, yapılan yoklamanın ardından bir önceki birl..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi 1 Mayıs’ı Coşkuyla Kutladı

2 Mayıs 2024
Şahinbey Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ’nünü Şahinbey Parkı’nda düzenlediği etkinliklerle çalışanları ile birlikte kutladı.Şahinbey Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Şahinbey Parkı’nda Şahinbey Belediye Baş..
Gündem

Tahmazoğlu’na İtibar Suikastı

30 Nisan 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun sosyal medyada paylaşılan videoya ilişkin belediyeden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Şahinbey Belediyesi olarak kapsayıcı hizmet anlayışıyla toplumun her kesimine ulaşan hizmetlerimiz s..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Minik Masa Tenisçilerini Ağırladı

29 Nisan 2024
Şahinbey Belediyesi Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Grup Birinciliği ’ne ev sahipliği yaptı.Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim ve öğretim kuramları spor faaliyetleri kapsamında Türkiye’de Aksaray, Bingöl, Çorum, Denizl..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi 200.000’e Yakın Kişiyi Ağırladı

29 Nisan 2024
Şahinbey Belediyesi tarafından 20-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Çocuk Şenliği’ne 200.000 civarında kişi katılırken çocuklar ve aileler şenlikte gönüllerince eğlendiler.Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 20 Nisan tarihind..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu Net Konuştu “Hiçbir şey Eskisi gibi Olmayacak”

28 Nisan 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah ve Yönetimi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.TAHMAZOĞLU'NDAN ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELER 31 Mart Yerel S..
Gündem

Tahmazoğlu’ndan Rest

26 Nisan 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, beton fiyatlarının yüksek olduğunu belirterek beton üreten firmalara seslendi. Fiyatların aşağı çekilmemesi durumunda beton santrali kurarak ucuz beton üreteceklerini açıkladı.Gaz..
Gündem

24 Nisan 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu anlamlı günün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için mutluluğun, huzurun ve başarı..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Minik Karatecileri Ağırladı

21 Nisan 2024
Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gaziantep’te düzenlendi.Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Türkiye genelinde 1.500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör, hakem ve federasyon görevlilerinin ka..
Yerel Yönetimler

Başkan Yılmaz, Kurum Ziyaretleri Gerçekleştirdi

16 Nisan 2024
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Avukat Umut Yılmaz; Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep B..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Gençleri Ecdatla Buluşturuyor

16 Nisan 2024
Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü Yılı’nda başlattığı ve bugüne kadar 180.017 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale’de ecdatla buluşturduğu proje için yeni protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında 38.311 genç daha Çana..
Spor

Batman’dan Şahinbey Belediyesi’ne Madalya İle Döndü

15 Nisan 2024
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Batman’da düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Kız ve Erkek Grup Müsabakaları’nda Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Gökçe Tuncer 3’üncü olarak şehrimize madalya kazandırdı. ..
Gündem

Başkan Tahmazoğlu, Polis Haftasını Kutladı

9 Nisan 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm polis teşkilatı ve ailelerinin polis haftasını kutladı.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Polis Teşkilatının Kuruluş yıl dönümü ned..
Gündem

Başkan Tahmazoğlu Ramazan Bayramı’nı Kutladı

8 Nisan 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.Başkan Mehmet Tahmazoğlu, bayramların insanları birbirine yak..
Yerel Yönetimler

Şahinbey ‘de İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

8 Nisan 2024
Şahinbey Belediye Meclisi 31 Mart seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında yapılan toplantıda, Meclis Başkanvekilleri ve Komisyon üyeleri seçimi yapıldı.Nisan ayı itibariyle mazb..
Gündem

Öğrenciler İstiklal Marşı’nı En Güzel Okudular

21 Mart 2024
Şahinbey Belediyesi tarafından, geleneksel olarak düzenlenen İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışması öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.İstiklal Marşının kabul edilişinin 103’üncü yıl dönümü nedeniyle Şahinbey Belediyesi taraf..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...