• Anasayfa /
  • /
  • Komutanı tarafından vurulan Gaziantepli asker son yolculuğuna uğurlandı

Komutanı tarafından vurulan Gaziantepli asker son yolculuğuna uğurlandı

Komutanı tarafından vurulan Gaziantepli asker son yolculuğuna uğurlandı
01 Mayıs 2021 16:44 Kaynak : HABER MERKEZİ

Komutanı tarafından vurulan Gaziantepli asker son yolculuğuna uğurlandı

Kilis Hudut Karakolunda görev yapan ve silah arkadaşı tarafından hayatına son verilen Gaziantepli Piyade Uzman Çavuş Mehmet Can Kaya düzenlenen törenle toprağa verildi.

Gaziantep’te düzenlenen cenaze törenine Gaziantep Valisi Davut Gül, MHP Gaziantep milletvekili Muhittin Taşdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı M.Sait Kılıç, askeri Erkan, mülki idare amirleri ve yakınları katıldı.

Vali Davut Gül, vefat eden askerimiz Piyade Uzman Çavuş Mehmet Can Kaya’nın cenaze törenine katılarak ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Ayakta durmakta zorlanan Kaya’nın ailesine oğullarının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. vurulan evlatlarının ölüm haberi ile sarsılan ailesi güçlükle teselli edildi. Talihsiz olayda vurulan Uzman Onbaşı Mehmet Can Kaya, Bahaddin Nakıboğlu Caminde düzenlenen cenaze töreni sonrası Asri mezarlıkta defnedildi.

Olay, Kilis Hudut Karakolu’nda yaşandı. Henüz nereli olduğu ve ismi öğrenilemeyen bir astsubay tartışma yaşadığı silah arkadaşı Uzman Çavuş Mehmet Can Kaya’yı silahla vurarak öldürdü. Mesai arkadaşı tarafından vurularak öldürülen Uzman Çavuş Kaya’nın Gaziantepli olduğu ve 23 yaşında olduğu, ailesinin ise Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenildi. Uzman Çavuş Kaya’yı silahla vurarak öldüren Astsubay’ın da daha sonra kendi silahıyla intihar ederek yaşamına son verdiği bilgisi alındı. Nişanlı olan Uzman Çavuş Mehmet Can Kaya’ın, bir ay sonra düğün yapmayı planladığı öğrenildi.

Vali Gül daha sonra ölen askerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...