Gaziantepli ünlü işadamı koronadan öldü

Gaziantepli ünlü işadamı koronadan öldü
06 Mayıs 2021 10:52 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantepli ünlü işadamı koronadan öldü

Gaziantepli ünlü işadamı koronaya yenik düştü. Bir süredir tedavi gören Gür İplik Sahibi Tayfun Özkaya yaşama tutunamadı. Yaklaşık 45 günden bu yana korona virüs tedavisi gören Gür İplik sahibi Tayfun Özkaya, yaşam mücadelesini kaybetti. 20 gün önce annesi korona virüsten vefat eden Tayfun Özkaya da hayata veda etti. Gür İplik Fabrikası’nın sahibi Tayfun Özkaya yaklaşık 40 günden bu yana Koronavirüs’e karşı verdiği yaşam mücadelesini bugün kaybetti. 55 yaşındaki Tayfun Özkaya 13 Nisan 2021 tarihinde de annesi Hacı Gülşen Özkaya’yı Koronavirüs dolayısıyla kaybetmişti.

Korona virüs dolayısıyla 55 yaşında hayata gözlerini yuman Tayfun Özkaya’nın ölümü Gaziantep iş dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu.

Tayfun Özkaya, 2008 yılında Gür İplik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  kurmuştu. Tekstilde köklü bir geçmişe sahip olan bir ailenin mensubu olan Özkaya, Gaziantep’in sevilen iş adamlarından birisi idi.

Gaziantep’in tanınmış İş insanlarından ve aynı zamanda Gür İplik A.Ş sahibi Tayfun Özkaya Medikal Park hastanesi yoğun bakım servisinde korona tedavisi görüyordu. Korona virüs olan sanayici Tayfun Özkaya entübe oldu. 13 Nisan 2021 tarihinde anneleri Hacı Gülşen Özkaya’yı kaybeden, Özkaya ailesinden Tayfun Özkaya (55), 45 gündür korona vürise karşı yaşam mücadelesi veriyordu. Bugün Özkaya, hastalığa karşı daha fazla dayanamadı ve hayata veda etti. Özkaya’nın ölümü büyük üzüntüye sebep oldu. Hayrıseverliği ve sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkat çeken Özkaya, bir çok önemli projeye de imza atmıştı.

 

 

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...