vefat etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Kaplan Kardeşlerin Acı Günü

28 Şubat 2024
Gerçekleştirdiği hayır işleriyle adından sıkça söz ettiren Gaziantep halı sanayinin gelişmesinde üstlendiği öncü rolün yanı sıra Gaziantep ve Kilis’te inşa ettirdiği okullar, camiler, mescitler ve sağlık ocaklarıyla adından sıkça söz ettire..
Gündem

Kaplan Ailesinin Acı Günü

26 Ekim 2023
TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan ve Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan'ın kardeşi,GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan'ın kayın biraderi Abdulkadir Kaplan İstanbul'da tedavi gördüğü hastahanede vefat etti. A..
Gündem

Ali Babat’ın acı günü

2 Eylül 2023
Gazeteci-Basın Danışmanı Ali Babat'ın kardeşi Abdullah Babat hayatını kaybetti. Sosyal Güvenlik Kurumu Gaziantep İl Müdürlüğünden emekli olan Abdullah Babat, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu 54 yaşında hayata veda etti. İki çocuk babası o..
Gündem

Akınal Ailesinin Acı Günü

11 Temmuz 2023
Gaziantep'in tanınmış iş insanlarından Mehmet Hilmi Akınal 95 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bir süreden beri rahatsız olan Gaziantep iş dünyasının başarılı isimlerinden merhum Mehmet Hilmi Akınal'ın cenazesi 11 Temmuz Salı Günü Şireci ..
Gündem

Mustafa Kıymık Dualarla Uğurlandı

2 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in babası Mustafa Kıymık hayatını kaybetti. Cenaze namazına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katıldı.Mustafa Kıymık’ın cenaze namazı öğle namazını müteakip Hanifi Şireci Camisi’n..
Gündem

Fatma Şahin’in Baba Acısı

1 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'in Babası Mustafa Kıymık hayatını kaybetti.YARIN TOPRAĞA VERİLECEK  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin’in babası Mustafa Kıymık'ın cenazesi yarın (2 Temmuz Pazar) öğle namazına mütea..
Gündem

Ökkeş Özekşi’nin abi acısı

30 Haziran 2023
Gaziantep 27 Gazetesi imtiyaz sahibi Ökkeş Özekşi’nin abisi Muharrem Özekşi hayatını kaybetti. Bir dönem Gaziantepspor’da forma giyen ve uzun yıllar takım kaptanlığını yapan Muharrem Özekşi, 30 Haziran Cuma 2023 günü Bahattin Nakıpoğlu c..
Gündem

Önceki Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün Anneannesi Vefat Etti

1 Ekim 2022
Adalet eski Bakanı Abdulhamit Gül ve Gaziantepli Yazar Sabiha Doğan'ın anneannesi Fatma Er vefat etti. Merhum Mehmet Emin Er Hocaefendinin eşinin cenazesi Gaziantep'te toprağa verilecek. Adalet eski Bakanı Abd..
Gündem

İYİ Parti’de Gaziantepli başkan hayatını kaybetti

8 Kasım 2021
İYİ Parti’de Gaziantepli başkan hayatını kaybettiİYİ Parti Nizip İlçe Başkanı Mehmet Hayri Yılmaz, hayatını kaybetti. Başkan Yılmaz’ın ani ölümü Gaziantep’te şok etkisi yarattı.İYİ Parti Nizip ilçe başkanı Mehmet Hayri Yılmaz’ın kal..
Gündem

Gaziantep’te korkutan vefat sayısı!

13 Ekim 2021
Gaziantep’te korkutan vefat sayısı!Gaziantep’te bir günde 43 kişi defin edildi. Vaka sayılarındaki artışla birlikte vefat sayıları da iki kat arttı. Her geçen gün artan vefat sayıları endişeye sevk ediyor.İşte Gaziantep’te bir günde..
Gündem

26 kişi hayatını kaybetti

2 Ekim 2021
26 kişi hayatını kaybettiKorona virüs nedeniyle vefat sayısı artan Gaziantep’te dün 26 kişi defin edildi.Korona virüsle birlikte artan vefat sayısı da endişelendirmeye devam ediyor. Kentte günlük ortalama 8-10 kişinin koronadan öldü..
Gündem

Gaziantep’te 27 kişi vefat etti

20 Haziran 2021
Gaziantep’te 27 kişi vefat ettiGaziantep’te bugün 27 kişi vefat etti. Kaç kişinin korona virüs nedenhiyle hayatını kaybettiği ise açıklanmadı. Gaziantep’te vefat sayısı korona virüs vaka sayısındaki düşüşle birlikte azalmıştı. Ancak son..
Gündem

Gaziantep’te vefat sayısı düşüyor mu? Bugün kaç kişi defin edildi ?

22 Mayıs 2021
Gaziantep’te bugün 28 kişi hayatını kaybederken kaçının korona virüs nedeniyle öldüğü açıklanmadı. Vefat sayısındaki düşüş dikkatlerden kaçmadı. Gaziantep’te vefat sayısı düşüyor mu? Bugün kaç kişi defin edildi ? ..
Gündem

Gaziantep’te bugüne kadar koronadan kaç kişi öldü? İşte korkutan rakam

14 Mayıs 2021
Türkiye’de pandemiye en fazla kayıp veren illerin başında gelen Gaziantep’te bugüne kadar korona virüs vakasına yakalananların sayısının 160 bini aştığı belirtildi. Vefat edenlerin sayısı ise 3 bin 450’ye ulaştı. G..
Gündem

Gaziantep’te vefat sayısında düşüş var mı? Bugün kaç kişi defnedildi?

13 Mayıs 2021
Gaziantep’te korona virüs vaka sayısındaki düşüş ile birlikte vefat sayısı da azalmaya başladı. Bugün Gaziantep’te 26 kişi defin edildi. Vefat edenlerin kaçının koronadan öldüğü ise açıklanmadı. Gaziantep’te vefat ..
Gündem

Gaziantep’te hayatını kaybedenlerin sayısı korkuttu! Vefat sayısı düşmüyor!

8 Mayıs 2021
Gaziantep’te bugün 35 kişi hayatını kaybetti. Vefat sayısının hala yüksek olması tedirginliğe sebep oluyor. Gaziantep’te hayatını kaybedenlerin sayısı korkuttu! Vefat sayısı düşmüyor! İşte Gaz..
Gündem

Gaziantep’te korkutan vefat sayısı!  2021 yılının en yüksek vefat sayısı

7 Mayıs 2021
Gaziantep’te korkutan vefat sayısı!  2021 yılının en yüksek vefat sayısıGaziantep’te bugün 43 kişi hayatını kaybederken, 2021 yılının da en yüksek rakamına ulaştı. Vaka sayıları ile birlikte artan vefat sayısı yılın en yüksek sayısına u..
Gündem

Gaziantepli ünlü işadamı koronadan öldü

6 Mayıs 2021
Gaziantepli ünlü işadamı koronadan öldüGaziantepli ünlü işadamı koronaya yenik düştü. Bir süredir tedavi gören Gür İplik Sahibi Tayfun Özkaya yaşama tutunamadı. Yaklaşık 45 günden bu yana korona virüs tedavisi gören Gür İplik sahibi Tay..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...