• Anasayfa /
  • /
  • Ak Parti Milletvekili Ali Şahin ‘den Yavuzeli ve Araban Çıkarması

Ak Parti Milletvekili Ali Şahin ‘den Yavuzeli ve Araban Çıkarması

11 Eylül 2022 18:00 Politika
  • TBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin’den Yavuzeli ve Araban İlçelerini Ziyaret

TBMM’nin tatile girmesi ile birlikte sahaya inen AK Parti milletvekilleri saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, yaz dönemi saha çalışmaları kapsamında Yavuzeli ve Araban ilçelerine ziyarette bulundu.

AK Parti Yavuzeli İlçe Başkanı Mehmet Ali Polat ve Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu ile birlikte Yavuzeli ilçesinde yapımı tamamlanan ve 10 bin dönümlük araziyi sulayacak olan 40 km uzunluğundaki sulama kanallalarını yerinde inceleyen TBMM İdare Amiri Ali Şahin çiftçilere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ardından Ulaştırma Bakanlığı tarafından restorasyonu tamamalanan tarihi Ağadeğirmeni köprüsünü ziyaret eden Ali Şahin Yavuzeli’nde bulunan kamu kurumları müdürleri ile görüştü.

Yavuzeli ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Şahin kaymakamlık ve belediye ziyaretlerinin ardından Araban ilçesine geçti.

TBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin Araban’da AK Parti İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ve Belediye Başkanı Hasan Doğru ile birlikte Akkoç ve Körhacıobası köylerini ziyaret ederek çiftçilerle bir araya geldi. Buluşmada çiftçilere tarım bakanlığının başlatmış olduğu 709 milyon liralık destek programı hakkında bilgi veren Şahin Araban Belediyesi tararfından yürütülen kilit taşı döşeme çalışmalarını inceledi.

Şahin Yavuzeli ve Araban ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“TBMM’nin tatile girmesi ile birlikte başlattığımız saha çalışmaları kapsamında ilçelerimizi ziyaret ederek esnaflarımız, köylülerimiz ve ilçe sakinlerimizle bir araya geliyoruz.

Bu kapsamda Yavuzeli ve Araban ilçemizi de ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik, sorunlarını dinledik, taleplerine çözüm ürettik.

İlçe teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımızla bir araya gelerek 2023 öncesi hazırlıklarımızı gözden geçirdik” diyerek sözlerine şöyle devam etti.

“Saha çalışmalarımızı tamamladıktan sonra sahadaki gözlem ve tespitlerimizi, vatandaşlarımızdan gelen talepleri AK Parti genel merkezimize raporlayacağız.

Araban ve Yavuzeli ilçelerimiz her bakımdan emin ellerde. Arabanlı ve Yavuzelili kardeşlerimize bize gösterdikleri müstesna ilgi ve muhabbetten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”

Kaynak : 27haber.com merkezi

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...