Yavuzeli etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Haftada Yaklaşık 7 Bin Kişi Rumkale’yi Ziyaret Ediyor

8 Nisan 2024
Türkiye’nin saklı cennetlerinden, çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış Rumkale, baharın gelişiyle yine kıpır kıpır, yine turistik geziler arasında ziyaretçilerin ilk tercih ettiği gözde mekanlar arasında.Türkiye’de hem Fırat nehri ..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin Yeni Dönemde Spor Salonlarının Sayısını Arttıracak

27 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te hizmet veren 40 yeni spor salonunu 3’üncü döneminde 50’ye çıkaracağını belirterek, 3 bin kişi kapasiteli Kamil Ocak Çok Amaçlı Spor Salonu’nu ise bir buçuk yıl içerisinde hizme..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir, Yavuzeli Ve Araban’da Hizmete Devam Dedi

23 Şubat 2024
Büyükşehir, Yavuzeli Ve Araban'da Hizmete Devam DediGaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından öğretmenler için bisiklet dağıtımları Yavuzeli ve Araban’da devam ediyor.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Ş..
Politika

AK Parti Gaziantep’ten Yavuzeli ve Araban’ı Ziyaret

11 Ekim 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, il yönetimi Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Yavuzeli ve Araban İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. Her iki ilçede yaşanan çoşkulu kalabalık İl Başkanı Murat ÇETİN ve yönetimini mutlu etti...
Yerel Yönetimler

BÜYÜKŞEHİR, 7 İLÇE BELEDİYESİNE SELEKTÖR MAKİNESİ DAĞITTI!

6 Ağustos 2023
ÇİFTÇİNİN ÜRÜN VERİMLİLİĞİ ARTACAK, MASRAFI AZALACAKGaziantep Büyükşehir Belediyesi ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı iş birliğinde yerel çeşitleri korumak, bölgelere özgü çeşitleri çoğaltmak ve ata tohumlarını yaygınlaştırmak ..
Politika

Pamuk:“Türkiye’nin sorunlarını Zafer Partisi çözecek”

7 Mayıs 2023
Zafer Partisi 28. Dönem Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, seçim çalışmaları kapsamında Yazuzeli ve Araban ilçelerini ziyaret ederek, halkın desteğini istedi. Pamuk, vatandaşları 8 Mayıs Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan..
Yurt Haber

Yavuzeli’nde Seyit Carpet Fabrika Halı Satış Mağazası Hizmete Açıldı

2 Kasım 2022
Gaziantep Organize sanayi bölgesinde Seyit Carpet Tekstil ihracat firması ile yurtdışına Halı ihracatı yapan hemşehrimiz Seyit Korkmaz, memleketi olan Yavuzeli ilçemize bir hizmet kazandırmak amacı ile Seyit Carpet Yavuzeli Halı satış mağaz..
Asayiş

Gaziantep’te Otomobil Şarampole Devrildi

17 Ekim 2022
Gaziantep'te devrilen otomobilde iki kişi öldü, iki kişi yaralandı. Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Yun..
Gündem

Fırat’ın İncisi Rumkale ’de Festival Coşkusu Yaşandı 

26 Eylül 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Fırat’ın incisi Rumkale’de bu yıl 5’incisi düzenlediği Uluslararası Rumkale Su Sporları Festivali yarışmalar ve gösterilerle başladı.Doğa ve tarihin iç içe olduğu Yavuzeli ilçesinde ..
Politika

Ak Parti Milletvekili Ali Şahin ‘den Yavuzeli ve Araban Çıkarması

11 Eylül 2022
TBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin’den Yavuzeli ve Araban İlçelerini ZiyaretTBMM’nin tatile girmesi ile birlikte sahaya inen AK Parti milletvekilleri saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.TB..
Çevre

Hüzün Ve Sevinç Bir Arada

7 Temmuz 2022
Kurban Bayramı'na 2 gün kala evi yanan aile, hüznü ve sevinci bir arada yaşadı.İddiaya göre Gaziantep'in Araban ilçesi Turgut Özal Mahallesi'nde 7 katlı binanın 6. katında kirada oturan Eyüp Yıldırım, eşiyle birlikte hastaneye gitti. Ev..
Politika

Erdoğan Yavuzeli’nde müjde verdi

27 Eylül 2021
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Yavuzeli İlçesinde Merziman Sulama Kanalında incelemelerde bulundu.Yavuzeli’nde 9 bin dekarlık ekilebilir araziyi su ile buluşturacak 32 km. uzunluğunda ve 5 ayrı hattan oluşan merziman su..
Politika

Nejat Koçer coşkuyla karşılandı

2 Eylül 2021
Nejat Koçer coşkuyla karşılandıAK Parti Milletvekili Nejat KOÇER, Yavuzeli İlçe Teşkilatında Partilileri ziyaret etti. Ziyareti sırasında Parti ve Merkezi Hükümet çalışmalarını aktaran KOÇER, daha sonra Yavuzeli Belediy..
Gündem

Vali Gül Yavuzeli’nde incelemelerde bulundu

2 Nisan 2021
Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Yavuzeli ilçesini ziyaret ederek ilçede bir takım incelemelerde bulundu. Vali Gül Yavuzeli’nde incelemelerde bulund..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Yavuzeli’nin çehresini değiştiriyor

22 Mart 2021
Şahinbey Belediyesi Yavuzeli’nin çehresini değiştiriyorŞahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Yavuzeli İlçesi’ne yapılan kilit taşı çalışmasını Yavuzeli Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu ile birlikte ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...