Korona Virüs etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

Gaziantep’te spor camiasını yasa boğan ölüm

14 Ekim 2021
Gaziantep’te spor camiasını yasa boğan ölümGaziantepli antrenör Bülent Üstüner, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ankaragücü’nde de futbol oynayan Çorumspor’da teknik heyette görev yapan Bülent Üstüner’in ölümü şok etkisi yaratt..
Sağlık

Korona virus olan anneler bebeklerini emzirebilir mi?

13 Eylül 2021
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Korkmaz, Covid-19 tanısı konulan annelerin, bebeklerini emzirmesinde bir sakınca olmadığını belirtti.Koronavirüs tanısı konulan annelerin bebeklerini anne sütü..
Gündem

Gaziantep’te korona virüs vaka sayılarında korkutan artış

22 Ağustos 2021
Gaziantep’te korona virüs vaka sayılarında korkutan artışGaziantep’te korona virüs vaka sayılarındaki artış sürüyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hafta sonu beklenen düşüşün olmadığını söyledi. Bakan Koca, Gaziantep’in 100 bin nüfusa g..
Gündem

Korona virüs sonrası rehabilitasyonun önemi arttı

26 Temmuz 2021
Korona virüs sonrası rehabilitasyonun önemi arttıKoronavirüs geçiren bireylerde, nörolojik tutulumlar olabilirken yorgunluk, kas ve eklem ağrıları gibi daha hafif semptomlarda görülebiliyor. Bu semptomlar, hasta iyileştikten sonra da ki..
Gündem

Korona virüste vaka sayılarında korkutan artış sürüyor

26 Temmuz 2021
Korona virüste vaka sayılarında korkutan artış sürüyorSağlık Bakanlığı tarafından açıklanan korona virüs vaka sayılarındaki artış hızla sürüyor. Gaziantep’te de vaka sayılarında gözle görülür bir atış var.25 Temmuz 2021 güncel koron..
Sağlık

Vali Gül’den çok ciddi korona virüs uyarısı

25 Temmuz 2021
Vali Gül’den çok ciddi korona virüs uyarısıGaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep’te aşılamanın yeterli düzeyde olmadığını ve vaka sayılarının hızla arttığını söyledi.Gaziantep Valisi Davut Gül, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19)..
Gündem

Gaziantep’te vakalar yükseliyor ! Bakan Koca uyardı

23 Temmuz 2021
Gaziantep'te vakalar yükseliyor ! Bakan Koca uyardıSağlık Bakanı Fahrettin Koca, 23 Temmuz tarihine ait korona virüs vaka sayılarını açıkladı. Gaziantep’te de hızla yükselen vaka sayıları yeni bir pik yapma korkusuna sebep oldu.Sağl..
Gündem

Gaziantep’te delta varyantı paniği

10 Temmuz 2021
Gaziantep’te delta varyantı paniğiGaziantep’te delta varyantı paniği yaşanıyor. Araban’da bir delta varyantlı korona virüs görüldüğü belirtildi.Araban Kaymakamı Abdülhamit Gül, delta varyantı görüldüğünü kaymakamlığın sosyal medya h..
Gündem

Gaziantep’te delta varyantı var mı? Sağlık Müdürü açıkladı

29 Haziran 2021
Gaziantep'te delta varyantı var mı? Sağlık Müdürü açıkladıGaziantep Sağlık İl Müdürü:" Aşılama çalışmalarında Gaziantep'te ulaşılabilirliğimiz çok yüksek. Her gün artarak devam eden bir ivme yakaladık. Vaka sayımız düşüyor. İngiltere mu..
Gündem

Gaziantep’in korona virüs vaka sayısı açıklandı

28 Haziran 2021
Gaziantep'in korona virüs vaka sayısı açıklandıGaziantep'in 100 bin nüfusa düşen vaka sayısı 25.08 olarak açıklandı. Geçen haftaya göre 8 puanlık düşüş oldu.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 100 bin kişide görülen vaka sayıl..
Sağlık

Bakan Koca açıkladı: Koronaya karşı bağışıklığı yakalayabiliriz

18 Mayıs 2021
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’nin korona virüse karşı toplumsal bağışıklığı yakalayıp yakalayamayacağı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptık. Bakan Koca, bu olasılığın yaz aylarında mümkün olabileceğini söyle..
Gündem

Gaziantep’te bugüne kadar koronadan kaç kişi öldü? İşte korkutan rakam

14 Mayıs 2021
Türkiye’de pandemiye en fazla kayıp veren illerin başında gelen Gaziantep’te bugüne kadar korona virüs vakasına yakalananların sayısının 160 bini aştığı belirtildi. Vefat edenlerin sayısı ise 3 bin 450’ye ulaştı. G..
Gündem

Gaziantep’te yeni korona virüs yasağı kararı

7 Mayıs 2021
Gaziantep İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Vali Davut Gül başkanlığında toplanarak korona virüs yasakları ile ilgili son dakika kararı aldı. Gaziantep’te yeni korona virüs yasağı kararı İl Umumi Hı..
Gündem

Gaziantepli ünlü işadamı koronadan öldü

6 Mayıs 2021
Gaziantepli ünlü işadamı koronadan öldüGaziantepli ünlü işadamı koronaya yenik düştü. Bir süredir tedavi gören Gür İplik Sahibi Tayfun Özkaya yaşama tutunamadı. Yaklaşık 45 günden bu yana korona virüs tedavisi gören Gür İplik sahibi Tay..
Gündem

Gaziantep’te toplamda kaç kişi korona virüsten öldü? İşte korkutan rakam

3 Mayıs 2021
Gaziantep’te korona virüs salgınında ilk günden bu yana 3 bin kişinin hastalıktan hayatını kaybettiği öğrenildi. Gaziantep’te toplamda kaç kişi korona virüsten öldü? İşte korkutan rakam 2020 y..
Sağlık

Düzenli egzersiz ağır korona virüs geçirme riskini azaltıyor

1 Mayıs 2021
Düzenli egzersiz ağır korona virüs geçirme riskini azaltıyorAmerika’da yapılan bir araştırma günlük hareket ve düzenli egzersizin Koronavirüsü ağır geçirme riskini azalttığını ortaya çıkardı.Amerika’da yapılan bir araştırma günlük h..
Sağlık

Korona virüse karşı hangi aşıyı olmalıyız? Sinovac mı, Biontech mi?

30 Nisan 2021
Korona virüse karşı hangi aşıyı olmalıyız? Sinovac mı, Biontech mi?Aşılar ölüm oranını azalttı mı? Aşının 2. Dozunu yaptırmadığımızda hayati risk oluşur mu Sinovac aşısını mı tercih etmeliyiz Biontech aşısını mı? İstanbul Okan Üniversit..
Sağlık

Korona virüs ve domuz gribine yakalanan kadının mucize kurtuluşu

27 Nisan 2021
Korona virüs ve domuz gribine yakalanan kadının mucize kurtuluşuAynı anda koronavirüs ve domuz gribine yakalanan iki çocuk annesi, 24 haftalık gebe Fatma Yıldız (34) GAÜN Hastanesi’nde gördüğü tedaviyle tekrar sağlığına kavuştu.Koro..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...