Fadıloğlu: Zaruret yoksa dışarı çıkmayın

Fadıloğlu: Zaruret yoksa dışarı çıkmayın
04 Şubat 2023 13:15

Gaziantep genelinde etkili olan kar yağışına yönelik başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Biz tüm önlemlerimizi almıştık. Yapılan koordinasyonlu çalışma neticesinde görev alanlarımızda arkadaşlarımız geceden beri teyakkuz halindeler. Tüm ekip arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizden, mümkün olduğu kadar eğer zaruret yoksa dışarıya çıkılmaması noktasında hassasiyet göstermelerini rica ediyorum” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı sonrası kar yağışı öncesi tüm tedbirlerini alarak gece saatlerinden beri çalışma yürüttüklerini söyledi.
İlçenin her noktasına ulaşmak adına yoğun bir mesai yapan karla mücadele ekiplerini sahada ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, personellere kolaylık diledi. Başkan Fadıloğlu, çalışma yürütülen bölgeleri incelerken, esnafı da ziyaret etti.
Ekiplerin, kar temizleme çalışmalarını öncelikli olarak hastaneler, sağlık ocakları, kamu kurum ve kuruluşlarının olduğu bölgelerde yoğunlaştırdığını belirten Başkan Fadıloğlu, yoğun çalışmaların aralıksız devam ettiğini vurguladı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...