kar etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantep’e Beklenen Kar yağışı Geldi

26 Ocak 2024
Gaziantep'te günlerdir beklenen kar yağışı başladı. Yerel yönetimler kar ekipleriyle teyakkuz halinde.Şehir merkezinde yağmurla karışık yağan kar şehrin beyaza bürünmesine engel olurken yüksek yerlerde daha etkili oldu. Gece 2 itibarıyla d..
Gündem

Gaziantep’te okullar tatil edildi

5 Şubat 2023
Gaziantep Valisi Davut Gül, kar yağışının devam etmesi nedeniyle Pazartesi günü okulların tatil edildiğini açıkladı.Gaziantep Valisi Davut Gül sosyal medya hesabından Gaziantep’teki yoğun kar yağışı dolayısıyla 6 Şubat Pazartesi günü tüm ..
Gündem

Gaziantep’te okullarda kar tatili olacak mı?

5 Şubat 2023
Gaziantep'te 3 gündür devam eden kar yağışı, yarın ikinci dönemi başlayacak okulların açılıp açılmayacağı sorusunu gündeme getirdi. Tüm öğrenciler ve veliler Gaziantep Valiliği tarafından yapılacak açıklamayı bekliyor. Sömestre tatilinin ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey ekipleri 7/24 görev başında

5 Şubat 2023
Şahinbey Belediyesi ekipleri geçtiğimiz hafta içi başlayan ve hafta sonu devam eden kar yağışında vatandaşların olumsuz bir durum yaşamaması için 7/24 çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.Kış hazırlıklarını günler öncesinden tamamlayan..
Gündem

Gaziantep Valiliği uyardı: Aman dikkat!

5 Şubat 2023
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğünce yapılan açıklamaya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Gaziantep ve Kilis çevresi ile Hatay'ın yüksek kesimlerinde kuvvetli (5-20 santimetre) kar yağışı öngörülüyor.Yağışların yarın ..
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin sokak hayvanlarını besledi

4 Şubat 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin gece boyu sahada devam eden kar temizleme çalışmalarının ardından bugün sabah saatlerinde de Erikçe Ormanı’nda yer alan sokak hayvanları besleme noktalarını ziyaret etti. Gaziantep’te dün g..
Gündem

Fadıloğlu: Zaruret yoksa dışarı çıkmayın

4 Şubat 2023
Gaziantep genelinde etkili olan kar yağışına yönelik başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Biz tüm önlemlerimizi almıştık. Yapılan koordinasyonlu çalışma neticesinde görev alanlarımızda arka..
Sağlık

Karlı havalarda yürürken dikkat!

4 Şubat 2023
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cenk Cankuş, özellikle karlı ve buzlu zeminlerde yanlış hareket veya dalgınlık sonucu düşmeye bağlı el ve ayak bileği kırıklarının arttığını söy..
Yerel Yönetimler

486 personelle kar mesaisi

4 Şubat 2023
Gaziantep'te dün gece saatlerinde başlayan, aralıksız olarak devam eden kar yağışı nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) gece boyunca yoğun mesaide bulundu. Trafik Koordinasyon Merkezi'nde ise Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şah..
Gündem

Şehitkamil ekipleri 24 saat görev başında

2 Şubat 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde etkili olan kar yağışıyla ilgili küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmalarının aralıksız sürdüğünü kaydetti. Başkan Fadıloğlu, ilçe sınırları içerisindeki tüm cadde ve sokaklarda çal..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden anında müdahale

2 Şubat 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre şehir genelinde önceki akşam saatleri itibariyle başlayan ve gece boyu devam eden kar yağışı için tüm hazırlıklarını yağış öncesi tamamlayarak mü..
Gündem

Gaziantep’e kar geliyor! Okullar tatil olacak mı?

10 Mart 2022
Gaziantep Valisi Davut Gül, yarın kente yağması beklenen kar yağışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Gül, okulların kapatılmasına sebep olacak kadar etkili bir kar yağışı beklemediklerini dile getirdi. ..
Yerel Yönetimler

Kar mağduru çiftçi ve köylüye destek

1 Şubat 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, kentteki yoğun kar yağışında ahırı çöken çiftçilere destek olmak amacıyla bir aylık yem desteği vereceklerini açıkladı.GBB Başkanı Fatma Şahin, son 50 yılın en yoğun kar yağışıyla..
Yerel Yönetimler

Ara sokaklardaki karlar temizleniyor

30 Ocak 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yoğun kar yağışı nedeniyle şehirde kapanan ara sokaklarda yürütülen kar temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Şahin, “Ara, ana sokak, sen, ben demeden Gaziantep için vatandaşların..
Yerel Yönetimler

Karla mücadele ekibine baklava dopingi

30 Ocak 2022
Şahinbey’in dört bir tarafında kar temizleme çalışmaları büyük bir titizlik ve hızla devam ederken Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışma yapan mesai arkadaşlarına baklava ve çay..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’de 24 saat kar mücadelesi

26 Ocak 2022
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yoğun kar yağışı karşısında küreme ve tuzlama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.İlçe sınırları içerisindeki tüm cadde ve sokaklar açılana kadar çalışma yürüteceklerini vurgulayan Ba..
Sağlık

Karda ANKA evinize geliyor

24 Ocak 2022
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, Evde Sağlık Hizmetleri ile kar yağışı nedeniyle hastaneye gidemeyen hastalar için ihtiyaç duyulan branşlarda muayene ve hasta takibi hizmetini kesintisiz vermeye devam ediyor.Gaziantep’te etkili olan yoğun..
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin 24 saat sahada

23 Ocak 2022
Büyükşehir Belediyesi (GBB) kent genelinde meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle bin 600 saha personeli ve 562 araçla vatandaşın çeşitli ihtiyaçlarına cevap veriyor.Şehir için toplu taşımada yaşanan gecikmeleri de düşünen GBB, görevl..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...