Şehitkamil Belediyesi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Başkan Yılmaz’dan Çocuklara Özel Davet

19 Nisan 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ücretsiz organize edilecek; yüzme etkinliği..
Gündem

Şehitkamil’in Çocukları 23Nisan Coşkusunu Doyasıya Yaşayacak

17 Nisan 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla her yaştan çocuğa hitap edecek ve b..
Yerel Yönetimler

Başkan Yılmaz, Kurum Ziyaretleri Gerçekleştirdi

16 Nisan 2024
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Avukat Umut Yılmaz; Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep B..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil Meclisinde 2023 Faaliyet Raporu Reddedildi

16 Nisan 2024
Şehitkamil Belediye Meclisi’nin 2024 Yılı Dönemi Nisan Ayı 2. Birleşim Toplantısı tamamlandı. Toplantıda, 2023 yılı faaliyet raporu görüşüldü ve yapılan oylama sonrası reddedildi...
Yerel Yönetimler

Başkan Yılmaz’a Karşıyaka’da Sevgi Seli

8 Nisan 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Karşıyaka bölgesini ziyaret eden Başkan Yılma..
Politika

Umut Yılmaz, Zaferi Gazianteplilerle Kutladı

2 Nisan 2024
Zafer kutlaması ve teşekkür konuşması için Gazianteplilerle buluşan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, “Bu zaferimizi Gaziantep'e yaymak istiyoruz. Partimi..
Gündem

MAREV Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu Ağırladı

21 Mart 2024
Gaziantep Mardinliler Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı’nı ziyaret eden Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu görev süresi içirişinde gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgiler vererek 31 Mart 2024 yerel seçimlerde seçilmesi halinde gerç..
Yerel Yönetimler

Başkan Fadıloğlu’dan Çalışanlara Yüzde 100 Zam”

29 Şubat 2024
Şehitkamil Belediyesi ile Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Gaziantep Şubesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde konuşan Şe..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu, Türk Musiki Koroları Üyeleriyle Bir Araya Geldi

29 Şubat 2024
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’te faaliyetlerini sürdüren 16 Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Mü..
Gündem

Sevgililer Günü’nde “EVET”

16 Şubat 2024
26 ÇİFT, NİKAH KIYMAK İÇİN 14 ŞUBAT’I TERCİH ETTİŞehitkamil’de evlenmek isteyen 26 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü’nd..
Yerel Yönetimler

13 Şubat 2024
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nün U14, U16 ve U18 yaş gruplarında kazandığı şampiyonluklarla gururlanan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu..
Yerel Yönetimler

Kırsal Mahallelerden Başkan Fadıloğlu’na Tam Destek

11 Şubat 2024
AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu sevgi gösterisiyle karşılayan va..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu, Ayrımız Gayrımız Yok

20 Ocak 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, misafir olduğu her evde ailelerin sorunlarına ortak olmayı sürdürüyor. Ziyaret ettiği her evde ..
Gündem

“Milli Uzay Yolcumuzu Uğurluyoruz”

18 Ocak 2024
Türkiye'nin uzaya ilk defa insan gönderme projesi kapsamında Alper Gezeravcı, 19 Ocak'ta Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) doğru yola çıkacak. Bu kapsamda, yüzlerce öğrencinin yararlandığı Bilim ..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı’ında Eğitimler Sürüyor

14 Ocak 2024
Şehitkamil’de ikamet eden 54 bin 361 öğrenciye, teorik ve uygulamalı trafik kuralları eğitimi verdiklerini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Trafik E..
Gündem

Teknoloji Bağımlılığına Meydan Okudular

12 Ocak 2024
Şehitkamil Belediyesi tarafından okul öncesi dönemde öğrencilerin geleneksel çocuk oyunları ile buluşmaları ve bu kapsamda okullara malzeme desteği sağlanmasına yönelik h..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil Belediyesi Filosuna 6 Yeni Araç Ekledi

6 Ocak 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere satın alınan 6 aracı inceledi. Araçların hizmet kalitelerine doğrudan katkı sağlayacağını kaydeden Başkan Fadıloğlu, “Milletimizin emrind..
Yerel Yönetimler

Başkan Fadıloğlu Şampiyon Yüzücülerle Bir Araya Geldi

5 Ocak 2024
-KULVARLARDA BAŞARI KARNESİNE YENİ NOTLAR EKLENDİ2023 yılını birbirinden önemli sportif başarılarla tamamlayan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı sporcuları, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret etti. Kulvar..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...