Bilgiç’e Nizip’te Yoğun İlgi

11 Mayıs 2023 00:39 Politika

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’e Nizip’te Nizipli seçmenler yoğun ilgi göstererek destek sözü verdiler.
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde Gaziantep Merkez ve tüm ilçelerini mahalle mahalle sokak sokak dolaşarak halka buluşmaya ve halka ülkenin içinde bulunduğu durum, zafer partisi iktidarında yapılacak olan değişikliklerle ilgili bilgilendirme yaparak destek istemeye devam ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep Merkez ve diğer ilçelerinin yanında her fırsatta Doğup büyüdüğü memleketi Nizip’e koşan ve Nizip halkı ile buluşan Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç için Nizip adeta bir olmazsa olmaz. Nizip’te Nizip’li hemşerileri ile bir olan onların dertlerini sorunlarını dinleyen Bilgiç’e seçim gezilerinde Nizip halkı da oldukça yoğun bir ilgi ve alaka göstererek, evlatlarını bağırlarına basıp sevgi gösterilerinde bulunmaya devam ediyorlar.
İslahiye, Nurdağı, Araban, Yavuzeli ve Karkamış gezilerini Tamamlayan Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Memleketi Nizip’te Zafer Partisi Nizip İlçe Başkanı Sedat Çağlayan, Teşkilat Başkanı Mehmet Tatar, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Basın Danışmanı, Sosyal Medya danışmanı ve Çalışma arkadaşları ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, Necip Mahmut Caddesi, Saha Mahallesi, Saraçyolu, Uzun çarşı mahallesinde esnaf ziyareti yaptılar. Tüm işyerlerine tek tek giren vatandaşlar ile görüşüp sohbet eden, onların sorunlarını dinleyen Nizip’in Genç kızı Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Nizip Halkının göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı Tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Nizip’te olmaktan ve Nizip’li hemşerilerimiz ile sohbet etmekten son derece mutlu oluyorum. Ben hemşerilerim ile gurur duyuyorum. Onlarında beni ve Zafer Partisini destekleyerek bizleri Nizip’te Birinci Parti yapacaklarına ve Evlatlarını Ankara’ya meclise göndereceklerine inancım tamdır.
14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak olan seçimler Ülkemizin Kader seçimidir. Bir tarafta bugün sayıları 13.5 Milyon olan başta Suriyeliler olmak üzere Mülteci sorunu, diğer tarafta Ekonomik sorunlar başta olmak üzere ülkenin üzerinde karabasan gibi sorunların çözümü için Tek yol Zafer partisi iktidarıdır.” Dedi.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...