• Anasayfa /
  • /
  • Polisgücü’nün Sultan ve Kaplanları Yeni Destanlar Yazmaya Hazırlanıyor

Polisgücü’nün Sultan ve Kaplanları Yeni Destanlar Yazmaya Hazırlanıyor

21 Kasım 2023 13:46 Spor

Polisgücü Erkek Takımına Yeni Forma Sponsoru Milat Halı

Polisgücü Hokey Alanında Türk Sporunun gelişmesine hizmet ediyor

Hokeyi çocuklara ve gençlere sevdirerek yaygınlaştırıyoruz

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Celal Özcan’la bir araya gelen Mehmet Kaplan Başkanlığında ki Gaziantep Polisgücü Spor Yönetim Kurulu üyeleri gündemi değerlendirirken Başkan Kaplan THF Süper Ligleri ve Avrupa Şampiyonaları hakkında Emniyet Müdürü Özcan’a bilgiler verdi.

Hokey dalında Türkiye’nin adını Avrupa’da uzun yıllardır şampiyonluğa yazdırarak Avrupa Şampiyonluk kupalarını ülkemize kazandıran Gaziantep Polisgücü Spor 2023-2024 Türkiye Süper Lig sezonunda da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Gaziantep İl Emniyet Müdürü Celal Özcan’la bir araya gelen Mehmet Kaplan Başkanlığında ki Gaziantep Polisgücü Spor Yönetim Kurulu üyeleri gündemi değerlendirdi. Başkan Kaplan Gaziantep Polisgücü Sporun Türk hokeyine katkıları hakkında İl Emniyet Müdürü Celal Özcan’a bilgiler vererek 2023-2024 açık ve kapalı alan Türkiye Süper Liglerinde alınan sonuçları da dile getirdi. Gaziantep Polisgücü Sporun kuruluşundan itibaren özellikle madde bağımlısı gençlerin topluma ve hayata kazandırılması yönündeki çabaları hakkında da bilgi veren Başkan Kaplan kadın ve erkek takımlarının önümüzdeki süreçte katılacağı Avrupa Şampiyonalarında da yeni başarı öyküleri yazacağını ifade etti. Gaziantep İl Emniyet Müdürü Celal Özcan’da başarılarla dolu bir geçmişe sahip Gaziantep Polisgücü Spor Kulübünün önümüzdeki süreçte yanında yer alacaklarını ve gerekli her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek elde edilen başarılardan dolayı Başkan Mehmet Kaplan’ı kutladı.

Polisgücü Erkek Takımının yeni forma sponsoru Milat Halı

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Celal Özcan’la bir araya gelen Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü yönetim kurulunda erkek takımının yeni forma sponsorunun Milat Halı olduğunu açıklayan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan İl Emniyet Müdürü Celal Özcan’a günün anısına üzerinde 27 numara ve Celal Özcan yazan bir forma takdim ederken forma sponsoru olan Milat Halı’ya da Milat Halı CEO’su İskender Kaplan’a üzerinde İskender Kaplan yazan erkek takımının bir formasını takdim etti. Toplantının sonunda bir toplu fotoğraf çekilirken Gaziantep İl Emniyet Müdürü Özcan süper lig ve Avrupa Şampiyonalarına katılacak olan kadın ve erkek takımlarına başarılar diledi.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...