ALG Spor’da hedef Avrupa’da başarı

23 Mart 2021 20:15 Spor

ALG Spor’da hedef Avrupa’da başarı

ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, bu yıl ki hedeflerinin Türkiye Şampiyonu olup Avrupa’da başarıyı yakalamak olduğunu söyledi.

GAZİANTEP’İN GURURU

Gaziantep’te 2016-2017 sezonunda kurulan ve kısa sürede adını Türkiye’ye duyuran ALG Spor, gözünü Avrupa’da başarıya dikti. Geçen yıl Türkiye şampiyonu olarak büyük başarıya imza atan ALG Spor, bu yıl da yeniden Türkiye şampiyonu olmayı ve akabinde Avrupa’da başarı elde etmeyi hedefliyor. Kısa sürede elde ettiği başarılarda Gaziantep’in de gururu olan ALG, kadın futboluna da yeni bir heyecan getirdi. Özellikle öğrenci kızların spor yapmasını ve gelir elde etmesini de saplayan ALG Spor, kentin sempatisini de kazanmayı başardı.

BAŞKAN GÖZCÜ 27HABER’İN SORULARINI YANITLADI

ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, 27haber’in sorularını yanıtladı. Neden kadın futbolunu tercih ettiğinden bundan sonraki hedeflerine kadar keyifli bir sohbet gerçekleştirdiğimiz Gözcü, “ALG Spor takımını 2016-2017 sezonunda kurduk. Futbol herkesin ilgi alanına giren bir spor dalı. Kadın futbolu da pek yok. Burada kadınların da olması gerektiğini düşündük. Bir de ilk başta takım da oynayan oyuncuların çoğunluğunun öğrenci olması. En azından onlara da destek olmayı sosyal sorumluluk projesi olarak gördük. Kadın futbolunu daha uygun gördük” dedi.

ÖNCE TÜRKİYE SONRA AVRUPA

Geçen yıl Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attıklarına dikkat çeken Gözcü, bu yıl da hedeflerinde şampiyonluk olduğunu söyledi. Gözcü, Hedefimiz en üstlere doğru çıkabilmek. Öncelikle kızlarımıza spor alanları ve sosyal alanlar açmak. Başarıya gelince geçen yıl zaten Türkiye’de şampiyon olduk. Bu yıl da turnuva şeklinde olacak. Bu yıl da şampiyon olmak istiyoruz. Asıl hedefimiz Avrupa’da başarı” ifadelerini kullandı.

ALG SPOR’A İLGİ ARTMAYA BAŞLADI

Yola ilk çıktıkları günden itibaren ALG Spor’u ALG tekstil olarak finanse ettiklerini belirten Gözcü,  tanındıkça ilginin arttığını ve sponsorluk gelmeye başladığını dile getirdi. Gözcü, “Biz ALG Spor’u ALG Tekstil olarak finanse ediyorduk. Bu yıl tabi tanındıkça sponsorlar da gelmeye başladı. Angora Halı sponsor oldu. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl desteklerin de artacağına inanıyoruz. Çünkü ilgi ve alaka artmaya başladı” şeklinde konuştu.

BAŞARI İÇİN MİLLİ OYUNCU ALACAKSIN

ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, başarılı olmanın yolunun fedakarlık etmekten geçtiğini dile getirdi. Gözcü konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Başarılı olabilmeniz için Milli oyuncu alacaksınız. Türkiye’de şampiyon olacaksanız Milli takımdaki oyuncuları alacaksınız. Başarı için fedakar olmanız lazım. Reklam da gerekli. Aycan’ı sadece reklam yüzü olarak almadık. Sportif başarısı da gelecektir diye ümit ediyorum. Şu an için kadın futbolunda kalacağız. Diğer branşları düşünmüyoruz. Tek noktaya odaklanmak daha doğru.”

Kaynak : LEYLA GEVREK

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...