rektör etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

GAÜN Öğrencileri Filistin İçin Yürüdü

7 Mayıs 2024
Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) bir grup öğrenci, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki göstermek için yürüdü. GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Recep Yumrutaş ve Prof. Dr. Mustafa Sarıbıyık ile Genel..
Eğitim

Türkiye’nin Uzay Vizyonu GİBTÜ’de Masaya Yatırıldı

28 Nisan 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde (GİBTÜ) "Dijital Dünyada Türkiye'nin Uzay Vizyonu" konulu panel gerçekleştirildi. GİBTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Tarakçıoğlu, programın açılışında, panelin konusunun üniversiteni..
Eğitim

GİBTÜ’de “İş Kulübü Eğitimi” düzenlendi

21 Mart 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde “İş Kulübü Eğitimi” düzenlendi. İlk eğitim Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerine verildi. Eğitimde, sektörel uzmanlar ve kariyer danışmanları tarafından çeşitli konular ele..
Eğitim

Rektör Demir:”Biz Büyümeyi Öğrenci Sayısıyla Kıyaslamıyoruz”

23 Ocak 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, gazetecilerle bir araya gelerek üniversite hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Şehmus Demir, 100 öğretim üyesi ve 195 personelle 4 bin 700 öğrenciye eğitim verd..
Gündem

DR. Dağlı:“Gazetecilik, Özveri Ve Fedakarlık İsteyen Mesleklerin Başında Gelmektedir”

9 Ocak 2024
DR. Dağlı:“Gazetecilik, Özveri Ve Fedakarlık İsteyen Mesleklerin Başında Gelmektedir”SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.Prof. Dr. Dağlı, gazeteciliğin özveri..
Eğitim

Rektör Özaydın Dikkat Çeken Projelerini Açıkladı

24 Kasım 2023
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, ulusal ve yerel medya temsilcileriyle GAÜN Rektörlük Senato Odası’nda düzenlenen toplantıyla bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın toplantıda, GAÜN’de hayata geçirilen ..
Gündem

100’üncü Yılında Cumhuriyetimiz İlk Günkü Kadar Gençtir

27 Ekim 2023
Cumhuriyetin 100’üncü yılını büyük bir heyecanla kutlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Prof. Dr. Güner Dağlı, “Cumhuriyetimize hayat veren ruh, tam 100 yıldır dimdik ayaktadır. Cumhuriyet’imiz 100’üncü yılında da ilk günkü kadar ..
Kültür Sanat

HKÜ, Şahinbey Kitap Günleri’nde Kitap Tutkunları ile Buluştu

16 Ekim 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), “Kitap hayattır, hayat kitaptır” temasıyla Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ve kapılarını 6.’ıncı kez kitap dostlarına açan Şahinbey Kitap Günleri‘nin sergi alanındaki stantı ile ziyaretçileri..
Gündem

Aziz Milletimiz 101 Yıl Önce Tüm Milletlere Örnek Olacak Emsalsiz Bir Zafere İmza Attı

28 Ağustos 2023
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Prof. Dr. Dağlı, “101 yıl önce vatanının bölünmez bütünlüğüne kastedenlere karşı aziz milletimiz; kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla..
Eğitim

Rektör Prof. Dr. Dağlı:“Başarı Asla Tesadüf Değildir”

20 Ağustos 2023
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Merkezi Yerleştirme Sonuçlarına göre; SANKO Üniversitesinin lisans ve önlisans kontenjanları yüzde 100’ü doldu. SANKO Üniversitesi Re..
Eğitim

GAÜN’DE 816 MÜHENDİSİN MEZUNİYET HEYECANI

26 Temmuz 2023
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesinde 2022 – 2023 akademik yılı sonunda eğitimlerini başarıyla tamamlayan 816 öğrenci, mezun olarak diploma aldı. Mezuniyet programının açılışında konuşan GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. ..
Eğitim

GİBTÜ ile Din İşleri Yüksek Kurulu işbirliği içinde olacak

19 Temmuz 2023
GİBTÜ’de önemli toplantıDiyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Haçkalı ve Dünya Âlimler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ali el-Karadâğî, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ne ön..
Eğitim

HKÜ ile Ankara Sosyal Bilimler Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

18 Temmuz 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) arasında eğitim-öğretim ve araştırma alanında iş birliği protokolü imzalandı.HKÜ Rektörlük Senato salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine; HKÜ Rek..
Gündem

Dağlı:”15 Temmuz Türk Milletinin Demokrasiye Bağlılığını, Beraberliğini Dünyaya Gösteren Tarihtir”

14 Temmuz 2023
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. GÜNER DAĞLI: “15 TEMMUZ, TÜRK MİLLETİNİN DEMOKRASİYE BAĞLILIĞINI, BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ, TÜM DÜNYAYA BİR KEZ DAHA GÖSTERDİĞİ TARİHTİR”SANKO Üniversitesi R..
Eğitim

Rektör Demir: “Aşırı ve bilinçsiz teknoloji kullanımına dikkat!”

17 Mayıs 2023
 “Teknolojinin Verimli Kullanımı, Teknoloji Bağımlılığı ve Çözüm Önerileri” GİBTÜ’de ele alındıRektör Demir: “Aşırı ve bilinçsiz teknoloji kullanımına dikkat!”Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü ..
Sağlık

“Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler-II”

15 Mayıs 2023
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında “Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler-II” konulu sempozyum düzenlendi.SANKO Üniversitesi Rektörü Prof...
Eğitim

Metaverse tüm sektörleri etkileyecek 

12 Mayıs 2023
“METAVERSE VE YAPAY ZEKA İLE EĞİTİMİN GELECEĞİ” TEMALI SUNUM YOĞUN İLGİ GÖRDÜMetaverse tüm sektörleri etkileyecekGaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi tarafından düzenlenen “Metaverse ve Yapay Zeka ile Eğitimin Geleceği” k..
Sağlık

YÖK Başkanı Özvar’dan Rektör Demir’e Ziyaret

4 Nisan 2023
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji (GİBTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şehmus Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektör Demir’e hayırlı olsun dileklerini ileten Özvar, depre..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...