HKÜ etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

Otizm Spektrum Bozukluğu Etkinliği HKÜ’de Gerçekleştirildi

17 Nisan 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü, Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÖZEUAM), Engelsiz Öğrenci Birimi ve Özel Eğitim Öğrenci Topluluğu iş birliği ile; Otizm Farkındalık Ayı’na yönelik olarak, Ot..
Eğitim

HKÜ Rüzgarı Hollanda’da Uluslararası Film Festivali’nde Esti!

28 Mart 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyeleri, 6 Şubat depremlerinde Gaziantep’te yaşananlara dair hazırladıkları fotoğraf ve multimedya çalışmalarını, Hollanda’nın Lahey kentinde, dünyanın en önemli fo..
Eğitim

Yatırımın Şifreleri HKÜ’de Masaya Yatırıldı

3 Mart 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HKÜ-SEM) ve Genç Finansçılar Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen “İslam Memiş Yatırımın Şifrelerini Veriyor” adlı programda; Finans Analisti İslam Memiş; ekonomi ..
Eğitim

HKÜ’de 6 Şubat Depremleri Anma Programı Gerçekleştirildi

7 Şubat 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Hukuk Amfi’de gerçekleştirilen anma programı, depremde vefat eden öğrenciler, mezunlar ve vatandaşların anısına Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve ..
Eğitim

HKÜ’de TÜBİTAK Destekleri Bilgilendirme Semineri Düzenlendi

6 Şubat 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenen programları tanıtma ve bilimsel ve teknolojik alanlardaki projelerin başarılı bir şekilde yürütülmesine katkı sağlamak amacı..
Eğitim

GÜDKAF’24 Kariyer Fuarı’nda HKÜ Rüzgarı!

6 Ocak 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin (HKÜ) paydaş üniversite, Kalyon Holding’in ana sponsor olduğu; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda düzenlenen Güneydoğu Kariyer Fuarı (GÜDKAF'24), "Yetenek Her Yerde" teması ile k..
Eğitim

HKÜ Dünya Sivil Havacılık Günü’nü Coşkuyla Kutladı

8 Aralık 2023
İstanbul Hava Limanı (İGA) ve Türk Hava Yolları (THY) başta olmak üzere, havacılık sektörünün önemli kuruluşları ile protokollere imza atan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü’nü havacılık sektörünün temsi..
Eğitim

Psikoloji Gündemi’nde Zorbalık Konusu Masaya Yatırıldı

6 Aralık 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü tarafından bu yıl ‘zorbalık’ teması ile 21.’si düzenlenen “Psikoloji Gündemi”, HKÜ öğrencilerinin yanı sıra Gaziantep ve çevre illerden psikol..
Eğitim

Türkiye’nin İlk “Yapay Zekâ ve Prompt Mühendisliği” Etkinliği Gerçekleştirildi

4 Aralık 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Yazılım Öğrenci Topluluğu ve OSB Teknokent öncülüğünde düzenlenen Türkiye'nin ilk Yapay Zekâ ve Prompt Mühendisliği Hackathonu: “PROMPT HACKATHON’23” hafta sonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Ke..
Eğitim

HKÜ’de “Filistin Meselesi” Paneli Gerçekleştirildi

10 Kasım 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) tarafından, İsrail’in Filistin’e yönelik yapmakta olduğu insanlık dışı saldırılara ve zulme dikkat çekmek, Filistin’e nasıl destek olunması gerektiğini ta..
Eğitim

HKÜ’de Endüstri Mühendisliği Ulusal Kongresi Gerçekleştirildi

3 Kasım 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve Yöneylem Araştırma Derneği’nin (YAD) üçlü iş birliğinde düzenlenen 42. Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği Ulusal Kongresi, GAÜN Mavera Kongre ve Kültür Merkezi’n..
Eğitim

Cumhuriyetin 100. Yılında Girişimci Kadınlar HKÜ’de Başarı Hikayelerini Anlattı

28 Ekim 2023
Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Kadın ve Aile Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADMER) tarafından, kadın girişimcilerin ailelerinin desteği ile ulaştıkları başarı hikayelerinin ele alındığ..
Kültür Sanat

HKÜ, Şahinbey Kitap Günleri’nde Kitap Tutkunları ile Buluştu

16 Ekim 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), “Kitap hayattır, hayat kitaptır” temasıyla Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ve kapılarını 6.’ıncı kez kitap dostlarına açan Şahinbey Kitap Günleri‘nin sergi alanındaki stantı ile ziyaretçileri..
Eğitim

HKÜ SMARTNET Projesine Ev Sahipliği Yaptı

15 Ekim 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) paydaşlığında, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) liderliğinde, Avrupa Birliği ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı eş finansmanı ile yürü..
Eğitim

HKÜ’de TÜSEB Rüzgârı Esti

12 Ekim 2023
asan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü/Anabilim Dalı tarafından, sağlık ve hemşirelik alanında Ar-Ge projeleri hazırlama motivasyonunu artırma, teşvik etme ve projeleri destekleyen kuruluşları tanıtma ..
Eğitim

Çevreci Üniversiteler ‘Sürdürülebilirlik’ için HKÜ’de Buluştu

9 Ekim 2023
Dünya üniversitelerini çevreye duyarlılık, enerji, atık, ulaşım yönetimi ve sürdürülebilirlik alanlarında değerlendiren UI GreenMetric (https://greenmetric.ui.ac.id) platformunun 3. Türkiye Ulusal Çalıştayı, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nd..
Eğitim

HKÜ 2000’e Yakın Yeni Öğrencisine “Hoş Geldiniz!” dedi

5 Ekim 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrencilerine, hem akademik hem de sosyal olarak zengin içerik yelpazesine sahip “Oryantasyon 2023: Üniversite Hayatına Giriş Dersi” düzenledi. 3 bin ki..
Eğitim

Genç Girişimcilerin Proje Açılışı HKÜ’de Gerçekleştirildi

25 Ağustos 2023
Avrupa Birliği (AB) tarafından fonlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı destekleriyle yürütülen "Genç Çalışanlar için Girişimcilik Becerilerinin Eğitim Yoluyla Geliştirilmesi" projesinin açılışı, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Cine Amfi'de ge..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...