• Anasayfa /
  • /
  • CHP’li Yılmazkaya’dan ölen genç kızla ilgili açıklama

CHP’li Yılmazkaya’dan ölen genç kızla ilgili açıklama

CHP’li Yılmazkaya’dan ölen genç kızla ilgili açıklama
01 Ocak 2021 14:02 Kaynak : HABER MERKEZİ

CHP Gaziantep milletvekili Bayram Yılmazkaya, Gaziantep’te 7’nci kattan düşerek hayatını kaybeden genç kızın ölüm nedeninin mutlaka aydınlatılması gerektiğini söyledi.

Gaziantep’te dün gece saatlerinde İbrahimli’de bir apartmanın 7’nci katından düşerek can veren Feyza Nur Saydam’la ilgili konuşan Yılmazkaya, sosyal medya hesabından “Feyza kızımızın acı bir şekilde yaşamının son bulduğu bu olayın intihar olmadığı attığı twitter görülmektedir. Bu olayın arkasındaki soru işaretleri mutlaka aydınlatılmalı! Gencecik kızlarımızı böyle toprağa vermemeliyiz! Yüreğimizi yakan bu acı olayın yargı nezdinde takipçisiyiz” paylaşımında bulundu.

Feyza Nur Saydam 17 Ağustos tarihinde sosyal medya hesabından “Bana bir gün ulaşılamazsa kaçmamışımdır kaybedilmişimdir, ben bir yerden aşağı atlamam Allah korkum var  benim ama biri atmıştır, uyuşturucu kullanmam zorla verilmiştir. Bir gün hashtaglerden biri olursam bulunacak kılıfların hiçbirini yapmam, hakkımı arayın.” Paylaşımı yapmıştı.

Dün gece de İbrahimli’de bir sitede bulunan apartmanın 7’nci katından aşağı düşmüştü. Saydam’ım düşme sonrası hayatını kaybettiği öğrenilmişti.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...