Kadın etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

THF Süper Ligi Play Off’da Polisgücü Fırtınası

9 Mayıs 2024
Türkiye Hokey Federasyonu THF Süper Ligi Play Off’da şampiyonluk için sahaya çıkan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımları sahada adeta fırtına estirerek rakiplerine şans tanımıyor. Maçları Kırklareli’nde takip eden Başkan Kaplan..
Ekonomi

GTO BİR KEZ DAHA DÜNYA BİRİNCİSİ

24 Haziran 2023
Yıldırım: Kadınlar güçlüyse Türkiye güçlüdürGaziantep Ticaret Odası (GTO), Dünya Odalar Federasyonu tarafından 2 yılda bir düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından Odaların projeleriyle yarıştığı 13. Dünya Odalar Yarışmasında 2019 yılın..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Üreten Kadın Çiftçilere Yönelik Tarım Eğitimlerini Sürdürüyor

22 Haziran 2023
- 600 KURSİYER EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADIGaziantep Büyükşehir Belediyesi ile İpek Yolu Kalkınma Ajansı iş birliğinde üreten çiftçi kadınların iş hayatındaki etkinliğini artırmak ve aile ekonomisine katkıda bulunmasını sağlamak için Gas..
Sağlık

Kadınlada Polikistik Over Sendromuna Dikkat

10 Nisan 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzm. Dr. Ümit Çınkır, her yüz kadından bin on beşinin karşı karşıya kaldığı Polikistik 0ver Sendromunun (PKOS) kadınların doğurganlık çağında sıkça karşılaştığı bir..
Sağlık

164 bin 871 kadına sağlık taraması

25 Ocak 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), kansere karşı verdiği mücadelede kurduğu Kanser Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi (KETEM) ve Mobil Mamografi Tarama Aracı ile 164 bin 871 kadının sağlığına temas etti. Kanserde erken teşhis için şehrin m..
Ekonomi

Sanayide Kadın Eli Projesi Lansmanı GSO’da yapıldı

4 Ocak 2023
SANAYİDE KADIN ELİ PROJESİ’NİN LANSMANI GSO’DA YAPILDITürkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu’nun sanayide kadın istihdamını artırmaya yönelik hayata geçirdiği ve Gaziantep’te de çalışmalarına başlanan Sanayi..
Eğitim

GAÜN’de ‘Kadına el kalkmaz’ semineri

6 Aralık 2022
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesinde Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında "Kadına El Kalkamaz" semineri verildi.İçişleri Bakanlığı, Diyanet İşleri B..
Politika

CHP Gaziantep Kadın Kollarından 5 Aralık Mesajı

5 Aralık 2022
CHP Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Cemile Şevran, "Eşit bir Türkiye’yi kadın-erkek bir arada yeniden inşa edeceğiz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandıracağız!" dedi. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Cemile Şevran İl ..
Gündem

“Kadın cinayetlerine artık ‘dur’ denilsin”

4 Aralık 2022
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, inşaat mühendisi Bahar Hezer'in kardeşi tarafından öldürülmesini kınayarak, "Kadın cinayetlerine artık 'dur' denilsin" diye konuştu.Başkan Güçyetmez, İMO Şanlıurfa T..
Gündem

Dr. Bakbak: Kadınlarımız için büyük adımlar atıldı

3 Aralık 2022
AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi Dr. Derya Bakbak, 5 Aralık Kadın Hakları Günü ve Kadınlara Seçme-Seçilme Hakkı Verilmesi’nin 88. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.Türkiye’nin dünyada kadınlara ilk ..
Eğitim

HKÜ’de “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Paneli” düzenlendi

26 Kasım 2022
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Kadın ve Aile Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADMER) tarafından, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında düzenlenen panel HKÜ Cine Amfi'de gerçekleştirildi.Programı..
Gündem

‘Kadına Şiddet, İnsanlığa İhanettir’

25 Kasım 2022
Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü'nde bir basın açıklaması yaptı. Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: AK Parti; 5 buçuk milyon kadın üyesi,..
Gündem

GTO’da Kadın Meclis Üye Sayısı İkiden Bire Düştü

3 Ekim 2022
Gaziantep Ticaret Odası'nda Meclis üyesi sayısı 105 den 126'a çıktı. 2 ol..
Teknoloji

8 kadın drone pilotu, Dünyada ilk kez Gaziantep’te yarıştı! 

8 Mart 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ev sahipliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla dünyada ilk kez Gaziantep’te düzenlenen Women’s World Drone Cup’ta 8 kadın drone pilotunun mücadelesi heyecan dolu anlara sahne oldu...
Spor

ALGSPOR, Samsun’a gol yağdırdı 0-11

6 Mart 2022
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 13. hafta mücadelesinde Gaziantep ALGSPOR, Samsun deplasmanında karşılaştığı İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor'u gol yağmuruna boğdu ve rakibini 11-0 mağlup etti.Mariem Houıj'in 5 golle yıldızl..
Ekonomi

Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi Satış Günleri Etkinliği başladı

5 Mart 2022
 Gaziantep Sanayi Odası (GSO) koordinatörlüğünde faaliyetlerini yürüten, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) tarafından gerçekleştirilen, Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi Satış..
Teknoloji

Dünyanın en hızlı kadın pilotları Gaziantep’te yarışacak

5 Mart 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde dünyanın en hızlı 8 kadın drone pilotunun katılacağı Women’s World DroneCup Gaziantep'te düzenlenecek.Kadınlar gününe özel düzenlenecek organiz..
Müzik

Şahsenem Gaziantep’te kadın taraftarlarla buluştu

14 Aralık 2021
 Ünlü Özbek popçu Şahsenem, 9 yıl gibi uzak kaldığı müzik dünyasına ve sahnelere hızlı dönüş yaptı. Gaziantep, Gazişehir kadın taraftarlar derneğinin yaptığı “GÜÇLÜ KADIN, GÜÇLÜ GAZİANTEP” gecesinde 230 kadın karşısında sahne alan ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...