ölüm etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Çöken Duvarın Altında Kalarak Can Veren 2 Çocuk Defnedildi

4 Haziran 2022
Gaziantep'in Araban ilçesinde fırtına nedeniyle çöken duvarın altında kalarak hayatını kaybeden iki çocuğun cenazesi yan yana defnedildi. İki çocuğun ölümü ilçeyi yasa boğarken cenazeye katılanlar gözyaşına boğuldu.Olay, Araban ilçesine..
Gündem

Gaziantep’i üzen ölüm haberi

8 Ocak 2022
Gaziantep Akaryakıt Bayileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Alpay gece yarısı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.Merhum Necmi Alpay’ın cenazesi Nakiboğlu Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ard..
Asayiş

Gaziantep’te diş doktorunun feci ölümü

9 Ekim 2021
Gaziantep’te diş doktoru evinin balkonunda düşerek feci şekilde can verdi. Olayın intihar mı, kaza mı olduğu araştırılıyor.Yabancı uyruklu diş doktoru Yahya Almohamad, Çağdaş Mahallesindeki evinin balkonundan aşağı düştü. Betona çakılan..
Gündem

Gaziantep’i yasa boğan ölüm

26 Temmuz 2021
Gaziantep’i yasa boğan ölümGaziantep’te meydana gelen trafik kazasında sevilen işadamlarından İbrahim Bedir ve eşi Elif Bedir hayatını kaybetti. Bedir çiftinin 4 yıl önce de yine trafik kazasında gelinleri İlknur hayatını kaybetmişti. ..
Gündem

Yılmazkaya: Gaziantep’te 681 bebek neden öldü?

31 Mart 2021
Resmi verilere göre, Gaziantep ve Şanlıurfa illerinde yaşanan bebek ölümlerinin Türkiye ortalamasının iki katına yakın olmasının çok vahim bir durum olduğunu dile getiren CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılma..
Gündem

Gaziantep’i yasa boğan ölüm

31 Ocak 2021
Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Özgüler’in oğlu Emre Özgüler, hayatını kaybetti. 25 yaşında hayata veda eden Özgüler’in ölümü Gaziantep’i yasa boğdu.Kenti ve Özgüler ailesini yasa boğan ölüm haberini Şehitkamil Belediye Ba..
Gündem

Gaziantep’te vefat sayısında büyük düşüş

27 Ocak 2021
Gaziantep’te vefat sayısı, son 3 ayın en düşük seviyesine indi. Kentte bugün vefat edenlerin sayısı 18’e geriledi. Vefat edenlerin kaçının korona virüsten öldüğü açıklanmadı.Korona virüs salgını ile büyük artış olan ve Türkiye’de en faz..
Gündem

Gaziantep’teki vefat sayısı korkutuyor

6 Ocak 2021
Gaziantep’te bugün 37 kişi hayatını kaybetti. Pandemi salgını ile birlikte büyük artış gösteren vefat sayıları hala korkutan boyutlarda.  Gaziantep, Türkiye’de korona virüs vakalarına en fazla ..
Gündem

Fatma Şahin Feyza Nur’un ölümüyle ilgili ne dedi?

1 Ocak 2021
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir apartmanın 7’nci katından düşerek hayatını kaybeden Feyza Nur’un ailesi ile görüştüğünü söyledi. Fatma Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıkla..
Asayiş

Vali Gül’den Feyza Nur’la ilgili açıklama

1 Ocak 2021
Gaziantep Valisi Davut Gül, dün gece apartmanın 7’nci katından düşerek hayatını kaybeden Feyza Nur Saydam’la ilgili açıklama yaptı. Gül sosyal medya hesabından “Anne,baba ve kardeşlerinin evde ..
Asayiş

CHP’li Yılmazkaya’dan ölen genç kızla ilgili açıklama

1 Ocak 2021
CHP Gaziantep milletvekili Bayram Yılmazkaya, Gaziantep’te 7’nci kattan düşerek hayatını kaybeden genç kızın ölüm nedeninin mutlaka aydınlatılması gerektiğini söyledi.Gaziantep’te dün gece saatlerinde İbrahimli’de bir apartmanın 7’nci k..
Asayiş

İntihar mı, cinayet mi? Gaziantep’te şok: 17 yaşındaki kız öldü

1 Ocak 2021
Gaziantep 2021 yılına yine bir kadın ölüm haberi ile girdi. İbrahimli’de bir binanın 7’nci katından düşen 17 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti. 2020 yılına arka arkaya gelen intihar ve cinay..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...