Bilgiç’in Bürosuna Coşkulu Açılış

10 Mart 2024 17:49 Politika

İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’in seçim bürosu düzenlenen coşkulu bir törenle açıldı.
İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’in Nizip 35’lik cadde üzerinde bulunan Seçim Ofisi Coşkulu bir kalabalık eşliğinde İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Şerif Başkülekçi, İyi Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Yaşar Sağlam, İyi Parti GİK Üyesi Ali Siracı Gökdemir, Nizip İlçe Belediye Başkan adayı Av. Gizem Büşra Bilgiç, Nizip İlçe Başkanı Yakup Çapan, Belediye Meclis üyeleri ve Halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti.
KIRMIZI KARANFİL DAĞITMAK İSTEMiYORUM
İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç; sözlerime bu şekilde başlamak istemezdim. Bu karanfil bana hep ölümü, katledişi, kadınları hatırlatıyor. Dün dedim ki ben dünya kadınlar gününde asla karanfil dağıtmam Çünkü yeni yüzyılımızda karanfil aşkın, sevginin sembolü olmaktan çıkıp kadınların katledildiği toprağa atılır hale geldi.

Onun için dünya kadınlar gününde asla karanfil dağıtmayacağım dedim, eğlence düzenledim ve kadınlarımızı eğlenceye davet ettim. Fakat bugün yine maalesef ki bu karanfil yine elimde bu kırmızı karanfili elime almak kaldırmak zorunda kaldım. Çünkü dünya kadınlar gününde Katledilen Nizip Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı 39 yaşındaki Feray Balkan eski eşi tarafından Adana’nın Merkez Çukurova ilçesinde Annesinin evinin bulunduğu apartmana gireceği sırada tabancayla vurularak katledildi.
Gelin biz yeni bir tarih yazalım. Kadınların katledilmediği, kadınların kadınlara destek olduğu, sokakta rahat yürüdüğü bir tarihi hep birlikte hep beraber yazmaya varmısınız? İyi Parti Adayı Bilgiç’in konuşması büyük alkış alırken, kadınlardan güçlü bir destek sesi yükseldi.
Bir kadın olarak ve 30 yaşında bir kardeşiniz olarak burada durmak gerçekten çok zor. 1930’dan bu yana verilmiş olan kadınların seçme ve seçilme hakkını cumhuriyet tarihinde ilk kez Nizip’te yaşamak bana nasip oldu. İnşallah sizlerin desteği ile bunu başaracak ve 1 Nisan sabahı Nizip Belediyesinin ilk kadın başkanı olacağım.
SON SÖZÜ KADINLAR SÖYLER
İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç; hani derler ya son sözü babalar söyler diye, Hayır efendim son sözü kadınlar söyler. 31 Mart’ta da son sözü kadınlarımız söyleyecek. Biz son sözü kadınlarla, gençlerle hep birlikte söyleyeceğiz.
Ben bu yoldan dönmeyeceğime ne zorluklarla ne tehditlerle karşılaşırsam karşılaşayım dönmeyeceğime söz veriyorum.Sizler de 31 Martta bu kardeşinizi başkan seçeceğinize söz veriyormusunuz? Şeklinde konuştu.
Bilgiç’in konuşmasına alanı dolduran kadın, genç ve erkekler güçlü bir şekilde söz veriyoruz dedi.
İyi Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Yaşar Sağlam ise, Nizip’te bu iş bitmiştir. 1 Nisan sabahı Nizip halkı ilk kez kadın belediye başkanına kavuşmuş olacak. Nizip hak ettiği iyi yönetimle buluşacak dedi.
İyi Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Yaşar Sağlam, Gaziantep Büyükşehir’inde Sağlam bir başkana, İyi bir başkana ihtiyacı olduğunu ifade ederek, Gaziantep Büyükşehir için 2 haftalık çalışma sonrasında en iddialı parti haline geldik.ve kazanacağımıza inanıyorum dedi.
İyi parti İl Başkanı Şerif Başkülekçi, İyi parti Kadrolarının ve başkan adaylarının Gaziantep Büyükşehir ve 9 ilçede yönetimi devralmaya hazır olduklarını söyledi.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...