Arabanlı Kadınlar, “Doktor Erdal’ın Hastasıyız “

13 Mart 2024 08:54 Politika

İyi Parti Araban Belediye Başkan Adayı Dr. Erdal Ekinci Araban merkez ve köylerinde sıkmadık el çalmadık kapı bırakmıyor.
22 yıldan beri Araban halkının dertlerine derman olan Ekinci, köy ve mahallede adım adım seçim çalışmalarına devam ediyor.”
“DOKTOR ERDAL’IN HASTASIYIZ”
Adayların bolluğu tüm Türkiye’de olduğu gibi Araban’dada heyecanla takip ediliyor.
31 Mart’ta sandıkta hangi aday birinci çıkacak derseniz,
kadınların Dr. Erdal Ekinci’ye ilgisi gözle görülüyor.
Araban’da yaşayan kadınlar Önceki dönem belediye başkanlığı yapmış olan başkanlar için “artık yeter, ilçemize hiç hizmet getirmeyen adaylar hangi yüzle tekrar karşımıza çıkıp bizden oy istiyor. Bir de yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyorlar. Daha önce ne yaptılar ki seçim sonrasında ne yapacaklar? O yüzden Üzerimizde emeği çok olan iyi günümüzde özellikle kötü günümüzde bizleri yalnız bırakmayan doktorumuzun ektiğini biçme zamanı geldi. İlçemizde artık hangi partiden çok hangi şahıs olmasına bakıyoruz. Sandıklar 31 Mart’ta Doktor Erdal Ekinci ile patlayacak!
Doktorun hastasıyız ve Araban kadınların gücünü görecek” diyen kadınlar zor zamanlarında Ekinci ‘nin hekimlik dışında da problemlerine çözüm bulduğunu anlattılar.
HER KESİMİN GÖNLÜNE DOKUNUYORUZ
Ramazanın ilk günü olmasına rağmen dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Ekinci, “seçim gününe kadar sıkmadık el bırakmayacağız her bölgeyi her kesimden vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz ve projelerimizi tek tek anlatıyoruz.
Kadınların gücünü, sevgisini ve başarılarını coşkuyla kutluyor, eşitlik mücadelesine destek olmaya devam etmeyi diliyorum.
Kapı kapı dolaşarak herkesin gönlüne dokunuyoruz. Memleketimin güzel insanlarıyla geleceğimizi konuşuyor, onların her içten gülümsemesi bize daha fazla güç ve enerji veriyor” dedi.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...