Bilgiç Araban’da Gönülleri Fethetti 

03 Mayıs 2023 10:44 Politika

BİLGİÇ ARABAN’DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç Araban’da, Araban halkının gönüllerini fethetti.
Zafer Partisi Gaziantep milletvekili adayı avukat Gizem Büşra Bilgiç, Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Araban’da tüm STK’ları, eski deneyimli siyasetçileri ve halkı ziyaret ederek, İlçenin sorunları ve çözüm yolları hakkındaki projeleri ile gönülleri fethetti.
Araban’da en ücra köşedeki esnaf dahil olmak üzere,  karış karış dolaşan ve vatandaşlarla buluşan Zafer Partisi Gaziantep milletvekili adayı avukat Gizem Büşra Bilgiç’in siyasetçilerin halktan uzaklaştığı dönemde halkın içinde olması ve en ücra köşedeki insanları dahi ziyaret etmesi halkın beğenisini kazandı.
Araban gezisine Zafer Partisi Araban eski ilçe başkanı Cemil KARAKUZA, Gaziantep kurucu il başkanı ve kurucular kurulu üyesi Ahmet İzzet KOCALAR, Zafer Partisi İl yönetim kurulu üyesi Cuma TOPRAK, Zafer Partisi il yönetim kurulu üyesi Onur GÜLCAN, Zafer Partisi yönetim kurulu eski üyesi Gani SEPİN ile mlletvekili adayının ailesi ve basın danışmanı ve sosyal medya ekibi eşlik etti.

ÜLKÜCÜ CAMİANIN TANINMIŞ İSMİ YİĞİT’E ZİYARET
Zafer Partisi Gaziantep milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç ,Araban’da geçmiş dönemlerde ülkücü camianın en önde gelen isimlerinden ve uzun yıllar Anavatan Partisi Araban ilçe başkanlığı yapan, Araban siyasetinin etkin isimlerinden olan Bakır Yiğit’i ziyaret etti.
Zafer Partisi milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç ve Bakır Yiğit uzun süre Araban’ın sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundular. Araban siyasetinin duayen isimlerinden olan Bakır Yiğit genç Avukat Gizem Büşra Bilgiç’e başarı dileklerinde bulundu.

ÜNAL GÜNEŞ’E ZİAYERT
Zafer Partisi Gaziantep milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Araban gezisi kapsamında daha sonra uzun yıllar Araban siyasetinde etkin bir rol oynayan Araban’ın rahmetli Belediye Başkanı Servet Yiğit’in yol arkadaşı Ünal Güneş’i ziyaret etti.
Araban Siyasetinde yıllarca çok önemli görevlerde bulunan Ünal Güneş ile ilçenin meseleleri ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunarak, destek talebinde bulundu. Deneyimli siyasetçi Güneş Avukat Bilgiç’e başarı dileklerinde bulundu.

BAŞKAN ÖZDEMİR’E ZİYARET
Zafer Partisi Gaziantep milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, geçtiğimiz dönem Araban Belediye Başkanlığı yapan ve başarısı ile Gaziantep’in gündeminde olan Araban’ın eski Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’i ziyaret etti.
Ziyarette Araban’ın eski belediye başkanlarından Mehmet Özdemir’in engin siyasi tecrübe ve deneyimlerinden faydalandığını söyleyen Bilgiç, Siyasi Taktik ve strateji alanında bilgilerinden faydalandığım değerli başkanıma teşekkür ediyorum derken, Başkan Özdemir ise genç avukat Gizem Büşra Bilgiç’e başarı dileklerinde bulundu.

ARABAN STK’LARI İLE BULUŞTU
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Araban gezisi kapsamında Araban’daki tüm sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

ARABAN UMUM ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Araban Umum Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.
Ziyarette Ahmet Karakuş ile görüşen Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı avukat Gizem Büşra Bilgiç Odanın çalışmaları ve bağlı bulunan esnafların sorunları ve çözüm yolları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra oda başkanına kendi adını taşıyan organizer ajanda ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
Başkan Karakuş’un başarı dileklerinin ardından ziyaret sona erdi.

ARABAN ZİRAAT ODASINA ZİYARET
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Araban Ziraat Odasını ziyaret etti.

Ziyarette Ziraat odası Başkanı Hasan Altun ile görüşen Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç Odanın çalışmaları ve bağlı bulunan çiftçilerin sorunları ve çözüm yolları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra oda başkanına kendi adını taşıyan organizer ajanda ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
Başkan Altun’un başarı dileklerinin ardından ziyaret sona erdi.

ARABAN ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Araban Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.
Ziyarette, başkan Mustafa Karademir ile görüşen Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç Odanın çalışmaları ve bağlı bulunan Şoför ve Nakliyeci esnafların sorunları ve çözüm yolları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra oda başkanına kendi adını taşıyan organizer ajanda ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
Başkan Karademir’in başarı dileklerinin ardından ziyaret sona erdi.

ARABAN ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİNE ZİYARET
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Araban Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.
Ziyarette Araban Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Murat İlik ile görüşen Avukat Gizem Büşra Bilgiç Kooperatifin çalışmaları ve bağlı bulunan esnafların sorunları ve çözüm yolları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Esnafların yaşanan depremden etkinlenmesi dolayısıyla daha fazla finansmana ihtiyaç duyduklarını ve faizsiz kredi verilmesi için ilgili bakanlığın finansman oluşturması gerektiğini ifade etti. Daha sonra Kooperatif Başkanı Murat İlik’e  çeşitli hediyeler takdim edildi.
Başkan İlik’in başarı dileklerinin ardından ziyaret sona erdi.

BAZLAMA AİLESİNE ZİYARET
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Araban ziyareti kapsamında daha sonra yıllarca Araban’da Gazetecilik ve Fotoğrafçılık yapan Bazlama ailesinden gazeteci yazar Mahmut Bazlama ve Ffotografçı Mehmet Bazlama’yı ziyaret etti. Arabanın Aktif tek gazetecisi olan Anadolu ajansı Araban Muhabiri Gazeteci yazar Mahmut BAZLAMA’ya kısa bir süre önce geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle kalp ameliyatı olmuştu bu nedenle Geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. Acil şifa dileğinde bulunuldu ve aile fertleriyle görüşüldü.

AYAK BASMADIK YER BIRAKMADI
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Araban’ın tüm cadde ve sokaklarını karış karış dolaşarak en ücra köşedeki en küçük esnaflar bile ziyaret etti.
Ziyaretlerde esnaftan olumlu dönüşler alındı. Sıcak samimi ve içten karşılandı mevcut siyasilerden dert yanıldı hiç bir siyasetçi Araban’a uğramıyor bizleri unutuyor, Araban’ı yok sayıyorlar bizlerde seçimlerde onları unutup yok sayacağız dediler.
Araban’a ziyarete gelen siyasilerin de parti binalarına mülki amirlerine en fazla birkaç göstermelik esnafa girip bir iki saat içinde Araban’dan ayrılıyor siz tüm esnafımızı ayrım yapmadan ziyaret ettiniz teşekkürler dediler.
Araban’da tüm esnaflara milletvekili adayının Tanıtım materyallerini yer aldığı bir çanta hediye edilirken bu durumdan çok memnun kalan esnaflar bize bırakın promosyon ürünleri sunmayı kapımızı bile çalmadılar. Hiç bir siyasi de böyle bir çalışma yapmadı. Bu Araban siyasi tarihinde bir ilktir dediler. Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç,’e başarı dileklerinde bulundular.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...