vatandaş etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

8 Mayıs 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Seyrantepe Mahallesi’ndeki yurttaşlarla buluştu. Başkan Umut Yılmaz, bölge halkının taleplerin..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu Esnaf Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

28 Şubat 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Tahmazoğlu esnafa hayırlı işler dileyerek, yapılan çalışmalar hakkında vatandaşla..
Gündem

Gaziantep’te hayatına son vermek istiyor

26 Şubat 2024
Gaziantep'te Grand Otel yanindaki ağır hasarlı binada hayatına son vermek isteyen bir vatandaş yürekleri ağıza getiriyor. Olay yerine itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri geldi.Ayrıntılar birazdan geliyor...
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’in Sabah Çorbası Büyük İlgi Görüyor

16 Ocak 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehrin 32 noktasında yıl boyu sıcak çorba ikramında bulunuyor. Soğuk kış aylarının vazgeçilmezi olan çorba ikramları vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.Büyükşehir belediyesinin hastanelerde, organize..
Gündem

TOKİ Mağdurları Haklarını İstiyor

14 Ağustos 2023
4 yıldır konutları teslim edilmeyen TOKİ mağdurları haklarını istiyor TOKİ'nin 2019 yılında başlattığı "100 Bin Sosyal Konut Projesi" kapsamında hak sahibi olan ve 4 yıldır evleri teslim edilmeyen vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesi..
Kültür Sanat

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ FESTİVALİ GAZİ ŞEHİRLİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

7 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen ve 4 gün süren Hemşehri Dernekleri Festivali’ne 30 bin Gazi şehirli ziyaret etti.Festival Park’ta 61 hemşehri derneğinin katılımıyla yapılan festivalde şehirde bulun..
Politika

BAŞKAN TAHMAZOĞLU ESNAF VE VATANDAŞLA OMUZ OMUZA

6 Ağustos 2023
Göreve geldiği günden bu yana vatandaşın rahatı ve konforu için sayısız projelere imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’nde vatandaşlar ve esnafla bir araya gelmeye devam diyor.Çeşitli programl..
Gündem

Göçer: Hastanelerdeki yoğunluk mağduriyetlere neden oluyor

14 Temmuz 2023
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer: Hastanelerdeki yoğunluk mağduriyetlere neden oluyorHÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gördüğü gerekçesiyle Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastan..
Gündem

Başkan Tahmazoğlu Kurban Kesim Alanlarını Ziyaret Etti

30 Haziran 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurban Bayramı’nın ilk gününde kurban kesim yerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.Bayram namazını Mehmet Ali Tahmazoğlu Camii’nde vatandaşlar ile birlikte kılan Şahinbey Bel..
Gündem

Başkan Şahin, Kurban Kesim Alanlarındaki Gazi Şehirlilerle Bayramlaştı

30 Haziran 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, merkezi ilçelerdeki kurban kesim noktalarını ziyaret etti.Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kurban kesim yerlerinden Şehitkamil ilçesine bağlı Emek Semt Pazarı ile Şahinbey..
Gündem

Esnaflar için projeler yapılıyor

18 Mayıs 2023
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Gaziantep’te Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde yapılan yaraları sarma çalışmaları hakkında Vali Davut Gül ve Koordinatör Valiler tarafından Basın ve kamuoyu bilgilendirildi.Nurdağı ilçesindeki A..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Vatandaşla İç İçe

10 Mayıs 2023
Göreve geldiği günden bu yana vatandaşın rahatı ve konforu için sayısız projelere imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Milletvekili adayları ile birlikte esnafı ziyaret etti. ..
Politika

Bilgiç Araban’da Gönülleri Fethetti 

3 Mayıs 2023
BİLGİÇ ARABAN'DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç Araban'da, Araban halkının gönüllerini fethetti. Zafer Partisi Gaziantep milletvekili adayı avukat Gizem Büşra Bilgiç, Seçim çal..
Politika

Gaziantep milletvekili adayı Şehzade Demir sahadan ayrılmıyor

28 Nisan 2023
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Adayı Şehzade Demir, saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı tüm teşkilatlarıyla, kadrolarıyla ..
Yerel Yönetimler

Büyükşehirin Ramazan Sokağı Vatandaşın Beğenisini Kazandı

14 Nisan 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Masal Park’ta çocuklar özelinde kurulan “Ramazan Sokağı” 7’den 70’e bütün vatandaşları ağırlamayı sürdürüyor.Ramazan Sokağı’nı ziyaret eden vatandaşlar, yapılan etkinlikler, yürütülen çalı..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Vatandaşlarla Otobüste Bir Araya Geldi 

12 Kasım 2022
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehir içerisinde belediye otobüsüyle işine ve evine giden vatandaşlarla birlikte yolculuk yaptı. Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nu otobüste gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.Sık sık esn..
Yerel Yönetimler

Vatandaş Üç Katlı Köprülü Kavşaktan Memnun 

7 Kasım 2022
Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve hafta sonu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan YeşilVadi Üç Katlı Akıllı Kavşak’ı kullanmaya başlayan vatandaşlar Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler. ..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Güneş Tutulmasını  Rumkale’de İlgiyle Gözlemledi 

25 Ekim 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Tutulma Avcıları iş birliğinde bu yıl ikinci kez meydana gelen parçalı güneş tutulmasını Gazi şehirliler, Rumkale’de ilgiyle gözlemledi.2027 yılına kadar Türkiye’den görülebilecek son güneş tutulmasına..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...