ALG SPOR etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

ALG Spor Altı Futbolcu Transfer Etti

26 Ağustos 2023
T. Kadınlar Futbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep ALG Spor, kadrosunu 4 yerli ve 2 yabancı futbolcu ile güçlendirdi. T. Kadınlar Futbol Süper Ligi ilk haftasında Pazar günü saat 16.00'da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Gaziantep ALG S..
Spor

Deprem Bölgesinden Şampiyonluğa

4 Nisan 2023
Geçtiğimiz yıl Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi Şampiyonu olan ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, 2022 /2023 Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ndeki yeni hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu."HEDEFİMİZ DEPREM BÖLGESİNDEN ŞAMPİYON OLMAK"..
Spor

ALG Spor kazanmasını bildi

14 Ocak 2023
ALGSPOR bugün oynadığı Karadeniz Ereğli maçından 2-0 galip ayrıldı. Temsilcimiz aldığı bu galibiyetle liderliğini de sürdürdü. Kadın Futbol Süper Ligi 2022- 2023 sezonunun 11. Haftasında Karadeniz Ereğli Kadın Futbol Kulübünü apurlayan A..
Spor

ALG mağlup oldu: 2-3

9 Ocak 2023
Kadınlar Süper Ligi A Grubunda lider ALGspor, deplasmanda oynadığı maçta Hatayspor’a 3-2 mağlup oldu.Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadında oynanan maçta iki defa yenik duruma düşen ALG Spor, karşılaşmadan 3-2 yenik ayrılarak beklenmedik bir ..
Spor

19 MAYIS Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı’da Spor Alt Yapısına Katkı Sağlayacak Protokol İmzalandı

19 Mayıs 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında şehrin spor altyapısını güçlendirecek “Okullardan Olimpiyatlara Sportif Eğitim Proje Protokolü” nü imzaladı...
Spor

ALG Spor’da hedef Avrupa’da başarı

23 Mart 2021
ALG Spor’da hedef Avrupa’da başarıALG Spor Başkanı Ali Gözcü, bu yıl ki hedeflerinin Türkiye Şampiyonu olup Avrupa’da başarıyı yakalamak olduğunu söyledi.GAZİANTEP’İN GURURUGaziantep’te 2016-2017 sezonunda kurulan ve kısa sürede..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...