Abdülhamit Gül’den Kılıçdaroğlu’na Cevap

10 Haziran 2023 21:10 Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anket açıklamasına ilişkin, “Milletin verdiği mesajı okuyamamışlar. Milletin verdiği mesajı okumaktan aciz olduklarını gördük. Seçim sonuçlarına ’anketler bizi kazanacak diye görüyordu, biz de inanıyorduk’ diyorlar. Seçim sonuçlarına anketler değil milletin iradesi karar veriyor” dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ile AK Parti Gaziantep Milletvekilleri İrfan Çelikaslan, Mesut Bozatlı, Derya Bakbak, Ali Şahin, Mehmet Eyup Özkeçeci, AK Parti İl Başkanı Ertuğrul Teymur ve İl Kadın Kolları Başkanı Feray Şahin il başkanlığında düzenlenen teşkilatla buluşma programına katıldı. Programda açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılaçdaroğlu’nun katıldığı televizyon programındaki sözlerine cevap verdi.
Seçim sürecinin geride kalmasıyla özellikle deprem bölgesi başta olmak üzere, söz verilen tüm vaatlerin gerçekleştirileceğini belirten Gül, “Çok yoğun bir seçim sürecini hep beraber tamamladık, nihayete erdirdik ve bugün huzurlarınızda, Gaziantep’imizin hemşerilerimizin, anasının ak sütü kadar helal oylarıyla, destekleriyle milletvekillerimiz seçildi. Gaziantep’te 8 milletvekilimiz AK Parti ve Cumhur İttifakı’yla birlikte 9 milletvekili ile mecliste Cumhur İttifakımız temsil ediliyor. Türkiye’de milletimiz 14 Mayıs’ta ve 28 Mayıs’ta çok önemli bir tercihte bulundu. 14 Mayıs’ta parlamentoda Cumhur İttifakı’na destek verdi. Yasama alanında yetkiyi verdi ve yine 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanımızı seçerek Cumhuriyetimizin 100. yılında milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’la Türkiye Yüzyılı’nın kurulması ve yoluna devamı için çok önemli bir destek verdi.
tüm sorunlarımızı, kalan meselelerimizi çözümleme zamanı. Ülkemizi hedefleriyle buluşturarak Türkiye Yüzyılı hedeflerini gerçekleştirecek bir döneme giriyoruz. Sağlıktan ekonomiye ve hukuk alanındaki reformlara, eğitime ulaşıma varıncaya kadar her alanda yine vaatlerimizi yerine getireceğiz. Cumhurbaşkanımızın milletimize verdiği tüm vaatleri, kanun çalışması gerekenleri parlamentoda diğer hususların, yine idari alandaki konuları yürütme alanında ve uygulama alanında hayata geçireceğiz. Milletimize verdiğimiz tüm sözleri gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...