Cumhurbaşkanı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Güneydoğu’nun 3 aylık hububat ihracatı 836,5 milyon dolar

16 Nisan 2024
Güneydoğu Anadolu bölgesinde ilk çeyrekte ihracat lideri olan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü, Ocak-Mart arası dönemde ihracatını yüzde 10 artırarak 836,5 milyon dolara taşıdı. Bölgenin temel gıda ürünleri arasında ma..
Eğitim

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: “GAÜN’de Eğitim Almak Bir Ayrıcalık”

14 Şubat 2024
Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’inci yıl dönümü dolayısıyla Gaziantep Üniversitesine (GAÜN) gelen KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve yanındaki heyet Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın’ı ziyaret etti. GAÜN Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette ..
Gündem

Türkiye asrın felaketinin yaralarını sarıyor

4 Şubat 2024
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; Depremin hemen ardından 21 Şubat'ta İslahiye'ye gelmiştik. İlçemizde yol açtı..
Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Açıklandı

7 Ocak 2024
AK Parti 26 ilin belediye başkan adayını açıkladıCumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul dahil 11 Büyükşehir ve 26 ilin adayını açıkladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yeniden İstanbul, Yeniden AK Parti” sloganıyla Haliç Kongre Merkezi’nde 11’i büy..
Gündem

(TKKB) deprem bölgesinde STK’ları dinleyecek

1 Kasım 2023
Türkiye Kent Konseyleri Birliği (TKKB) deprem bölgesinde STK’ları dinleyecek heyet, sorun ve çözümlerle ilgili rapor hazırlayacak Rapor, Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlıklara sunulacakTürkiye Kent Konseyleri Birliği (TKKB), Kahramanmaraş ..
Gündem

Gazişehir Demokrasi Meydanında Tek Yürek Oldu

16 Temmuz 2023
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın organizasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’nda vatandaşlar, bir kez daha millet ira..
Gündem

Gaziantep Valisi Rize’den geliyor

26 Haziran 2023
Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Gaziantep valisi olarak Rize valisi Kemal Çeber atandı.KEMAL ÇEBER KİMDİR1972 Yılında Tokat ili Artova ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Tokat’ta tamamladı ,1993 yılında Ankara Üniversitesi ..
Gündem

Yeni Asgari ücret Açıklandı

20 Haziran 2023
Yeni asgari ücret açıklandı Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yeni asgari ücreti açıkladı. 1 Temmuz itibarıyla asgari ücret yüzde 34 artışla 11 bin 402 TL oldu. Yüz..
Politika

Abdülhamit Gül’den Kılıçdaroğlu’na Cevap

10 Haziran 2023
AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anket açıklamasına ilişkin, "Milletin verdiği mesajı okuyamamışlar. Milletin verdiği mesajı okumaktan aciz olduklarını gördük. Seçim sonuçlarına ’anketler b..
Gündem

İşte Bakanlar Kurulu

3 Haziran 2023
Cumhurbaşkanlığı kabinesi belli oldu.Cumhurbaşkanı YardımcısıCevdet yılmazAdalet BakanlığıYılmaz TunçAile ve Sosyal Hizmetler BakanlığıMahinur Özdemir GöktaşÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ..
Politika

Gaziantep Milletvekilleri Yemin Etti

3 Haziran 2023
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28'inci yasama dönemi başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yönettiği ilk oturumda, Gaziantep milletvekilleri sırayla yemin etti. Bugün ise Cumhurbaşkanı Erdoğa..
Gündem

Cumhurbaşkanımız’dan şehit ve gazi çocuklarına sürpriz hediye

27 Mayıs 2023
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Mayıs Pazar günü Gaziantep ziyareti esnasında şehit ve gazi çocuklarına hediye ettiği bisikletlerin dağıtımına başlandı. Cumhurbaşkanlığı’nın gönderdiği bisikletlerin dağıtımı Gaziantep Valiliği ..
Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Mayıs’ta Gaziantep’te Halkla Buluşacak

20 Mayıs 2023
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, 21 Nisan (Pazar) günü saat 17.00’da İstasyon Meydanı’nda 28 Mayıs ikinci tur seçim çalışmaları için gazi şehrimize teşrif ederek, halkla buluşacak.Yaşanan asrın felaketini..
Gündem

Orta Hasarlı Evler de Yıkılacak

9 Mart 2023
Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde açıklamalarda bulunan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla depremde orta hasar alan binalarda güçlendirme yapılmayacağını söyledi. güçlendirme yapmaya..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT düzenlemesini açıkladı

28 Aralık 2022
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EYT düzenlemesinin ayrıntılarını açıkladı. Erdoğan, "Düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız daha emekli olma hakkına kavuşuyor. Yaş sınırı uygulanmayacaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip..
Gündem

Asgari ücret belli oldu

22 Aralık 2022
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 yılı için net asgari ücret, 8 bin 500 TL Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaptığı açıklama ile 2023 yılında uygulanacak asgari ücreti 8.500 TL olarak kamuoyuna duyurdu.Böylece asgari ücrette temmuza g..
Gündem

EYT için son söz Cumhurbaşkanı Erdoğan’da

8 Aralık 2022
EYT düzenlemesi konusunda son sözü Başkan Recep Tayyip Erdoğan söyleyecek.Çalışmanın Aralık ayı içerisinde veya yeni yılın ilk ayında Meclis'e sunulması bekleniyor. Düzenlemeden 8 Eylül 1999'dan önce sigortalı olup emeklilik için gerekl..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası konuştu

28 Kasım 2022
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kamuda 3 yılı dolmuş sözleşmeliler hemen aday memurluğa geçiş yapabilecektir" diye konuştu. Cu..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...