Rakip Galatasaray

Rakip Galatasaray
28 Ocak 2021 21:35 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep Futbol Takımı, Süper Lig’in 22. haftasında yarın saat 19:00’da Kalyon Stadyumunda konuk edeceği, Galatasaray hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. 

 

Süper Lig’in 22. haftasında konuk edeceği Galatasaray maçı hazırlıklarını bugünkü son antreman ile tamamlayarak kampa girdi.

Teknik Direktör Sa Pinto yönetiminde saat 17:00’de gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve 5’e 2 pas çalışmalarıyla başlayan antrenman taktik çalışmalarla son buldu. Antrenmanı Başkan Vekili Mahsum Altunkaya ve As Başkan Müslüm Özmen de yerinde takip etti.

Gaziantep FK, Süper Lig’in 22. haftasında bugün sahasında Galatasaray ile karşılaşacak. Kalyon Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Kırmızı siyahlılarda kart cezalısı Muhammet Demir ve sakatlığı devam eden Mirallas forma giyemeyecek.

İç sahada 17 maçtır kaybetmeyen Gaziantep temsilcisi,bu karşılaşmada serisini sürdürmeye çalışacak.

Geçen hafta oynanan Atakaş Hatayspor mücadelesinde kart cezası nedeniyle forma giyemeyen savunma oyuncusu Djilobodji, bugün teknik direktör Sa Pinto’nun görev vermesi halinde takımdaki yerini alacak.

Gaziantep ekibinde, sakatlığı devam eden Mirallas’ın bu hafta da sahalardan uzak kalması beklenirken, zorlu mücadelede  Muhammed Demir’in de kart cezası nedeniyle forma giyemeyeceği bildirildi.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Ricardo Sa Pinto, Galatasaray maçının kendileri için çok önemli ve büyük bir maç olacağını belirterek, “Galatasaray önemli ve büyük bir takım. Cuma günü  çok önemli ve büyük bir maç oynayacağız. Sorumluluk almamız gereken bir maç olacak. Tabii ki rakip büyük bir kulüp ve biz onlara karşı kazanmak istiyoruz. Kapasitemizin en üst seviyesinde olmamız gerekiyor. Daha iyi olmamız gerekiyor. Bu maç için anahtar kelime onlardan daha iyi olmak. Rakibimize çok saygı gösteriyoruz ve terimizin son damlasına kadar 3 puan için savaşacağız” dedi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...