Polisgücü etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

THF Süper Ligi Play Off’da Polisgücü Fırtınası

9 Mayıs 2024
Türkiye Hokey Federasyonu THF Süper Ligi Play Off’da şampiyonluk için sahaya çıkan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımları sahada adeta fırtına estirerek rakiplerine şans tanımıyor. Maçları Kırklareli’nde takip eden Başkan Kaplan..
Spor

Hokeyin Sultanları ve Kaplanları Türkiye Şampiyonluğu İçin Sahaya Çıkıyor

7 Mayıs 2024
Avrupa’nın en iyi hokey takımları arasında yer alan Gaziantep Polisgücü Spor kadın ve erkek hokey takımları THF Süper Ligi Play Off karşılaşmaları için Kırklareli’ne gitti. 8-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan şampiyonanın ..
Spor

Viyana’da hokey heyecanı başlıyor

15 Şubat 2024
Polisgücü, ilk maçında Alman Harvestehuder THC ile karşılaşacakAvrupa'nın en güçlü 10 takımının bulunduğu Avrupa Kulüpler Şampiyonası-Erkekler EuroHockey Club Cup-Men 15-18 Şubat 2024 tarihleri arasında Viyana'da gerçekleştirilecek. V..
Spor

Küçük Kaplanlar ve Sultanlar Namağlup Unvanla Şampiyon

13 Şubat 2024
6 Şubat asrın felaketinde şehit olanların anısına Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Gaziantep Hokey İl Temsilciliğinin koordine ettiği spor etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Gaziantep Hokey Şampiyonasına katılan Gaziantep Polisg..
Spor

Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı Moral Depoladı

9 Şubat 2024
Alanya Spor Teknik Direktörü Fatih Tekke Polisgücü Sporcularını Moral VerdiTürkiye’yi temsilen Avrupa Şampiyonalarına katılacak olan Gaziantep Polisgücü kadın ve erkek hokey takımları Alanya’da kamplarını sürdürüyor. Yoğun bir çalı..
Spor

Şampiyonluk Sözü!

5 Ocak 2024
Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı ve Kadın Hokey Takımı, Amasya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası öncesi Gaziantep İl Emniyet Müdürü Celal Özcan’ın da katıldığı yemekte bir araya geldi. Hokey alanındaki başarıları ile Gaz..
Spor

Hokeyin Sultanlarından Sonra Kaplanları da Süper Lig Lideri

27 Kasım 2023
Türkiye Hokey Federasyonu 2023-2024 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap karşılaşmalarını lider tamamlayan Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımını kutlayan Başkan Mehmet Kaplan “Kadın takımımızın ardından erkek takımımız da 2023-20..
Spor

Polisgücü’nün Sultan ve Kaplanları Yeni Destanlar Yazmaya Hazırlanıyor

21 Kasım 2023
Polisgücü Erkek Takımına Yeni Forma Sponsoru Milat HalıPolisgücü Hokey Alanında Türk Sporunun gelişmesine hizmet ediyorHokeyi çocuklara ve gençlere sevdirerek yaygınlaştırıyoruzGaziantep İl Emniyet Müdürü Celal Özcan’la bir..
Spor

Polisgücü Yeni Destanlar Yazmaya Hazırlanıyor

10 Ekim 2023
Gaziantep Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Polisgücü Spor Kulübü hakkında bilgiler vererek önümüzdeki günlerde başlayacak olan Süper Lig ve Avrupa..
Spor

Avrupa’nın En İyi Sporcusu ve Avrupa Gol Kraliçesi Polisgücü’nden

10 Ağustos 2023
THF Kadın Milli Takımı katıldığı C3 Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonluk kupasını Türkiye’ye kazandırırken milli takımda yer alan 6 sporcunun Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü sporcusu olması dikkat çekti. Diğer taraftan Polisgücü Sporc..
Spor

Süper Ligin Lideri Polisgücü 18’de 18 Yaparak Ligi Lider Tamamladı

3 Şubat 2023
Alanya’da düzenlenen Türkiye Hokey Federasyonu Erkekler Salon Süper Ligi ikinci etabı Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Erkek Hokey Takımının liderliğinde tamamlandı. Başkanlığında Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ Gaziantep Pol..
Spor

Polisgücü Süper Ligde Hız Kesmiyor

2 Şubat 2023
Türkiye ve Avrupa’nın en önemli takımları arasında yer alan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Erkek Hokey Takımı THF Süper Ligi ikinci etabında da liderliğini sürdürürken rakiplerine şans tanımayarak her maçı farklı skorlarla kazanarak bir ke..
Spor

Süper ligin lideri Gaziantep Polisgücü

1 Şubat 2023
Türkiye Hokey Federasyonu Kadınlar Salon Süper Ligi lider tamamlayan Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımının ardından Alanya’da başlayan THF Erkekler Salon Süper Liginde de Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı ikinci etabı lider sü..
Spor

Gaziantep Polisgücü, şampiyonlukları istikrarlı hale getirdi

27 Ocak 2023
Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu gerçekleştiren Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mehmet Kaplan Başkanlığında Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’u ziyaret ederek halen devam etmekt..
Spor

Gaziantep Polisgücü Süper Lig’de dolu dizgin

25 Ocak 2023
Antalya'nın Alanya ilçesinde start alan Türkiye Hokey Federasyonu Kadınlar Salon Süper Lig'de 2. Etap maçlarında ilk etabı lider tamamlayan Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı karşılaştığı dört takımı da farklı skorlarla yenerek liderliğ..
Spor

Mehmet Kaplan Güven Tazeledi

24 Aralık 2022
Türkiye Hokey Süper Liglerinin şampiyonu ve Avrupa Trophy ve Cup Liglerinin en güçlü ekipleri arasında yer alan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Gaziantep Polisevi'nde yapılan genel kurula üyeler yoğu..
Spor

Gaziantep Polisgücü lider tamamladı

19 Aralık 2022
Muğla'da gerçekleştirilen 2022-2023 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap maçları tamamlandı. Birinci etabı ligin en güçlü takımlarından birisi olan Selçuklu Belediye Spor Erkek Hokey Takımını 7-4'lük farklı bir skorla yenerek birinci e..
Spor

Gaziantep Polisgücü Süper Lig Birinci Etabı Lider Tamamladı

18 Aralık 2022
Muğla’da gerçekleştirilen 2022-2023 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap maçları tamamlandı. Birinci etabı ligin en güçlü takımlarından birisi olan Selçuklu Belediye Spor Erkek Hokey Takımını 7-4’lük farklı bir skorla yenerek birinci eta..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...