OSB’ye hastane ve itfaiye istasyonu kurulsun

OSB’ye hastane ve itfaiye istasyonu kurulsun
15 Şubat 2021 12:48 Kaynak : HABER MERKEZİ

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, TBMM Genel Kurulu’nda Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde hastane ve itfaiye istasyonu yapılması talebini tekrar dile getirdi.

Milletvekili Kaplan, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak şunları söyledi:

“Gaziantep ‘te yüzbinlerin çalıştığı Organize Sanayi Bölgesi, sağlığa ulaşım anlamında sıkıntı yaşamaktadır. Bu bölgeye hastane kurulması şart olmuştur. Organize Sanayi Bölgesinde hastane yapılmasına dair bir çalışma var mıdır? Bu bölgede kimya sanayi ile gıda sanayinin yakın mesafede olması çok sakıncalıdır. İmar planına bir düzenleme getirmeyi düşünülmekte midir? Sanayi bölgesinde çıkan yangınlar anında müdahale edilmediğinde çok büyük felaketlere yol açıyor. Tekstil, halı ,iplik, kumaş gibi fabrikaların yoğunlukta olduğu bu bölgeye itfaiye istasyonu yapılmalıdır.”

 

Milletvekili İrfan Kaplan, daha önce de konuyu gündeme taşımıştı. Kaplan  “Yüzbinlerin çalıştığı Organize Sanayi Bölgesi, sağlığa ulaşım anlamında sıkıntı yaşıyor. Bize gelen sorunların büyük kısmı da burada bir hastane olmaması. Bu bölgeye, hele de böyle bir zamanda bir sağlık merkezi hatta hastane kurulması şart. Konu ile ilgili gerekli çalışmalarımızı yapacağız. Öte yandan kimya sanayi ile gıda sanayinin yakın mesafede olması çok sakıncalı. İmar planına bir düzenleme getirilmeli. Sanayi bölgesinde defalarca yakın çıktı. Yangın anında müdahale edilmediğinde çok büyük felaketlere yol açıyor. Özellikle tekstil, halı, iplik, kumaş gibi fabrikaların yoğunlukla olduğu bu bölgeye itfaiye istasyonu yapılmalıdır. OSB bölgesi için itfaiye elzem bir ihtiyaçtır” ifadelerini kullanmıştı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...