itfaiye etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

Gaziantep’te Tapu Müdürlüğü’nde yangın

1 Şubat 2024
Karataş’ta bulunan Gaziantep Tapu Kadastro ve Şahinbey Tapu Müdürlüğü’nün çatısında yangın çıktı. Olaya itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Müdürlük altında bulunan kafede bulunan müşteriler büyük panik yaşadı. Polis ekipleri olay yerinde g..
Yurt Haber

Duman Mahalle Sakinlerini Korkuttu

13 Ocak 2023
Olay dün gece Değirmiçem Mahallesi Göğüş Caddesinde bir apartmanın giriş katında meydana geldi.Apartmanda oturanların dumanı fark edip olaya anında müdahele edilmesi sonucu olası büyük faciadan dönüldü. Boşaltılan apartmana kısa sürede ..
Yerel Yönetimler

Şehit İtfaiyecilere ABD’li Meslektaşlarından Taziye Mektubu

6 Ekim 2022
 Binlerce kilometre ötedeki ABD’li itfaiyeciler, görevi başında hayatlarını kaybeden meslektaşları için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne üzüntülerini dile getiren bir mektup gönderdi.Tarsus-Adana-Gaziantep (..
Asayiş

TAG Otoyolu Trafik Kazası Raporu

1 Ekim 2022
20 Ağustos günü Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde kaza yapan bir araca müdahale için güvenlik şeridinde bulunan ekibe ve araçlara, kaza yerinden 150 metre geride devrilen ve kayan Özel Diyarbakır Seyahat..
Gündem

Gaziantep  İtfaiyesi 7/24 Görev Başında 

29 Eylül 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, 2022 yılında 3 bin 659 yangına ve 2 bin 406 kurtarma olayına müdahale etti.Gazi şehrin dört bir köşesinde ve ilçelerde bulunan 13 itfaiye istasyonunda 24 saat hazır bulu..
Asayiş

Yangına Müdahele Eden İtfaiye Çavuşu Şehit Oldu

15 Eylül 2022
Yakın zamanda Nizip yolundaki feci kazada hayatını kaybeden üç itfaiye erinin acısı daha dinmeden bir ocağa daha babasızlık ateşi düştü.. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 5’inci Organize Sanayi B..
Gündem

Gaziantep’te Feci Kaza

20 Ağustos 2022
Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 15  kişi öldüğü ve 22 kişinin yaralandığı haberini Vali Gül sosyal medya hesabından duyurdu.Gaziantep''te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 15  kişi ..
Çevre

Orman Yangını Söndürüldü

18 Temmuz 2022
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Burç Ormanında çıkan yangınla ilgili açıklama yaptı. Fatma Şahin yaptığı açıklamasında, "Burç Ormanı’nda çıkan yangın saat 15:55'te  Gaziantep İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerimizin yoğun çalışması s..
Politika

OSB’ye hastane ve itfaiye istasyonu kurulsun

15 Şubat 2021
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, TBMM Genel Kurulu’nda Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde hastane ve itfaiye istasyonu yapılması talebini tekrar dile getirdi.Milletvekili Kaplan, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak şunları söyle..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...