Nizip’te OSB atağı

Nizip’te OSB atağı
06 Ağustos 2024 00:01

Nizip 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde ön tahsis süreci başladı

Nizip 2. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Özyurt, sanayi ve ticaret potansiyeli ile Türkiye ekonomisine önemli katkı sunan Nizip’te 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin çalışmaların son aşamaya geldiğini bildirdi.

TEŞVİK SİSTEMİNED 5. BÖLGEDE YER ALIYORUZ

Başkan Mehmet Özyurt, Nizip 2. Organize Sanayi Bölgesindeki arsa tahsis süreci ile ilgili yaptığı açıklamada, “5. Bölge teşvik kapsamında olan organize sanayi bölgemiz yatırımcılarımız tarafından yoğun ilgi görmektedir. 659 hektar alan üzerine kurulan Nizip 2. Organize Sanayi Bölgemiz için talep eden yatırımcılarımıza yönelik ön tahsis sözleşmelerinin imzalanması sürecimiz başlamıştır” dedi.

HER ANLAMDA CAZİP BİR OSB İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Nizip’e yatırımcıların her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek altyapıya sahip bir OSB kazandırmak için çaba gösterdiklerini belirten Başkan Özyurt, “Alanımız içerisinde planlanan yenilenebilir enerji (GES), Demiryolu, Yeşil alanlar, Tır parkları, Teknik altyapı alanları, Sosyal tesisler ve Geniş yol ağları ile sürdürülebilir ve yatırımcılarımızın her türlü ihtiyaçlarının karşılanabileceği modern bir organize sanayi bölgesi oluşturmak için çalışıyoruz. Alanımız ile ilgili jeolojik etüt çalışmalarımız tamamlanmış olup, nazım ve uygulama imar planları ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir” diye konuştu.

YATIRIMCILARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Özyurt, yatırımcıların Nizip 2. Organize Sanayi Bölgesine gösterdikleri ilgiye de teşekkür ederek, “Kalkınmak için yatırım ve üretim gerekiyor. Bizim temel görevimiz üretimi artırmaktır. Üretimi artırmadan sorunlarımızı çözmemiz mümkün değildir. Bu anlamda, şartlar ne olursa olsun yatırım yaparak üretim, istihdam ve ihracatla ülke ekonomisine katkı sağlamak isteyen tüm yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde açıklamada bulundu.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...