Türkiye etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

HAK-İŞ Konfederasyonu, 1 Mayıs’ta Gaziantep’te Biraraya Geldi

1 Mayıs 2024
Türkiye’nin 81 ilinden gelen kıymetli emekçi kardeşlerimiz, HAK-İŞ’e gönül vermiş dava arkadaşlarımız, Emeği için var gücü ile çalışan emekçilerimiz, Emeği ve alın teri davasından vazgeçmeyen emekçilerimiz, 1 Mayıs Uluslararası Birl..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Minik Karatecileri Ağırladı

21 Nisan 2024
Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gaziantep’te düzenlendi.Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Türkiye genelinde 1.500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör, hakem ve federasyon görevlilerinin ka..
Spor

Engelli Sporcular Büyükşehir’e 40 Madalya kazandırdı

17 Nisan 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Spor Kulübünün engelli sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2-3 Nisan tarihlerinde Sivas’ta düzenlediği Para Yüzme ve DEAF Yüzme Bölge Şampiyonasında performansıyla göz doldurdu, 40 madalya elde et..
Gündem

Prof. Altun,Türkiye 10 basamak yükseldi

29 Şubat 2024
Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan Küresel Yumuşak Güç Endeksi 2024 verilerine göre Türkiye, medya ve iletişim alanında bir önceki yıla kıyasla 10 basamak yükselerek 193 ülke arasından 18. sıraya y..
Ekonomi

Gaziantepli Halı İhracatçılarının Yeni Rotası Hindistan

24 Şubat 2024
Gaziantepli halı ihracatçıları bu kez dünyanın en büyük nüfusuna sahip olan Hindistan’ı hedef pazar olarak belirleyerek 25 Şubat-2 Mart 2024 tarihleri arasında bu ülkeye yönelik Hindistan Sektörel Ticaret Heyeti düzenliyor. Dünya genelinden..
Politika

“Türkiye’nin HÜDA PAR’ın siyaset anlayışına ihtiyacı var”

21 Şubat 2024
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, “Türkiye'nin HÜDA PAR’ın siyasetine, anlayışına, dürüstlüğüne ve misyonuna şiddetle ihtiyacı var.” dedi. TBMM’deki çalışmalarının yanı sıra seçim bölgesi olan Gaziantep’te d..
Gündem

Türkiye Uzay Yolculuğuna Hazır

17 Ocak 2024
Türkiye'nin insanlı ilk uzay yolculuğuna artık saatler kaldı. Alper Gezeravcı'yı taşıyan roket bu gece 01.11'de uzaya fırlatılacak.Fırlatma töreni, İstanbul ile Ankara'daki meydanlardan ve bilim merkezlerinden izlenebilecek.Milli S..
Sağlık

Ünlü Sudanlı Ressam, Medical Point’te Sağlığına Kavuştu.

8 Aralık 2023
Kalın bağırsakta (kolon) ve kalın bağırsağın son kısmında (rektum) görülen kanserler genel olarak “Kolorektal Kanserler” olarak tanımlanmaktadır. Kolorektal kanserler ülkemizde ve dünyada yaygın görülen bir kanser türüdür. Bu bağlamda, Düny..
Spor

Polisgücü’nün Sultanları Şaşırtmadı

20 Kasım 2023
THF Süper Lig Birinci Etap Lideri Polisgücü Kadın Hokey TakımıTürkiye Hokey Federasyonu 2023-2024 Sezonu Kadınlar Salon Süper Lig 1. Etap karşılaşmalarını lider tamamlayan Gaziantep Polisgücü Spor Kadın Hokey Takımı hız kesmeden ikinci..
Gündem

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl kutlamaları dünya basınında ses getirdi

31 Ekim 2023
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl kutlamaları dünya basınında ses getirdi. İngiliz medyası ülkenin son yüz yılda yaşadığı kırılma anlarını derlerken, Yunan basını İstanbul Boğazı'ndan geçen 100 gemiyi manşete taşıdı.Cumhuriyet'in 100. yı..
Spor

Polisgücü Yeni Destanlar Yazmaya Hazırlanıyor

10 Ekim 2023
Gaziantep Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Polisgücü Spor Kulübü hakkında bilgiler vererek önümüzdeki günlerde başlayacak olan Süper Lig ve Avrupa..
Ekonomi

Halıcıların Kura Heyecanı

9 Ağustos 2023
CFE Carpet and Flooring Expo 2023 İçin Kura Çekimi YapıldıSürdürülebilir Halı İhracatı İçin Önemli Bir Dönüm Noktası5-8 Aralık 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan CFE Carpet and Flooring Ex..
Gündem

Fatma Şahin’in Başarı Öyküsü Suudi Kızlara İlham Kaynağı Olacak

26 Temmuz 2023
SUUDİ PRENSESİ LAMİA BINT MAJID AL SAUD: BAŞKAN FATMA ŞAHİN’İN BAŞARI ÖYKÜSÜ SUUDİ KIZLARA İLHAM KAYNAĞI OLACAKSuudi Arabistan Prensesi ve Birleşmiş Milletler (BM) Habitat İyi Niyet Elçisi Lamia Bint Majid Al Saud, Gaziantep Büyükşehi..
Eğitim

Geleceğin Oyun Tasarımcıları HKÜ’de Yetişecek

19 Temmuz 2023
Türkiye’nin en büyük metropollerinden biri olan Gaziantep’te 2008 yılında kurulan ve bu yıl 15.’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ); her yıl açtığı çağın gerektirdiği bölüm ve programlarla yükseköğretim ekosi..
Gündem

Başkan Kılıç:“Fetö ve işbirlikçileri türk milletinin tokadını yemişdir”

15 Temmuz 2023
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.15 Temmuz 2016 gününün Türkiye Cumhuriyeti tarihe altın harflerle yazılan bir destan olduğunun altı..
Gündem

Vali Çeber:’Türkiye’nin geçilmez’ olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir

14 Temmuz 2023
Gaziantep Valisi Kemal Çeber’in 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü Mesajı15 Temmuz; milletin, milli iradenin, demokrasiye gönül verenlerin zaferidir. 15 Temmuz; hakkın batıla, adaletin zulme galip gelmesinin adıdır. Genci, ..
Politika

“İMAR AFFININ YAPILAMAYACAĞINA DAİR ANAYASAYA HÜKÜM KOYACAĞIZ”

13 Temmuz 2023
AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Türkiye Yüzyılı’nda afetlere karşı dirençli şehirler kurulacağını söyledi. “Vatandaşlarımızın can güvenliği bizim için çok öneml..
Yerel Yönetimler

TAEKWONDO ŞAMPİYONASINA ŞAHİNBEY DAMGASI

8 Temmuz 2023
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Rüzgar Yalçın Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Türkiye ikincisi olarak Gaziantep’in gururu oldu.17-22 Haziran 2023 tarihlerinde Karaman'da 75 ilden 963 kulüp ve 3.105 sporcu..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...