Milletvekili Koçer’den gazi olan polise ziyaret

Milletvekili Koçer’den gazi olan polise ziyaret
22 Temmuz 2021 09:58 Kaynak : HABER MERKEZİ

Milletvekili Koçer’den gazi olan polise ziyaret

Gaziantep Milletvekili AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yrd. Nejat Koçer, 2016 yılında Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanarak gazi olan polis memuru Bülent Bilgili’yi evinde ziyaret etti.

Milletvekili Nejat Koçer, gazi polis memuru Bülent Bilgili’ye bayram ziyaretinde bulunarak, iyi dileklerini iletti.

Koçer, “Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan bombalı saldırıda yaralanan kahraman polisimiz, gazi Bülent Bilgili’ye ve tüm gazilerimize minnettarız. Bayramlaşmak için bir araya geldik. Bayramın, ülkemizin ve milletimizin birliğine, bütünlüğüne her şeyden önemlisi sağlık ve afiyetine vesile olmasını diliyorum. Cenab-ı Allah tüm gazilerimize acil şifalar versin.” dedi.

25 Aralık Devlet Hastanesine Ziyaret

Gaziantep Milletvekili AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yrd. Nejat Koçer, Bayram Ziyaretleri kapsamında gittiği 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulunarak hastane yönetimi ve hastalarla bayramlaşan  Milletvekili Nejat Koçer, Covid-19 salgınıyla mücadeledeki başarının altını çizerek hastalara şifa diledi.

Milletvekili Koçer “Covid salgınının getirdiği olağanüstü şartlarda cansiperane çalışan tüm doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarımıza minnettarız. 25 Aralık Devlet Hastanemiz ve tüm hastanelerimizde bayram boyunca gerekli olan  tüm tedbirler alınmış durumda. Hastalarımıza Allah’tan şifa diliyoruz. Doktor, hemşire ve tüm sağlık çalışanlarımızın emeklerine sağlık.” dedi.

Ak Parti Gaziantep milletvekili Nejat Koçer’in gazi olan polise ve devlet hastanesine yaptığı ziyaret memnuniyetle karşılandı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...