bayram etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Bayram Kalbinize Ağır Gelmesin

9 Nisan 2024
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Gökaslan, bayramda yanlış beslenmenin kalp damar sağlığını etkileyebileceğine dikkat çekerek, kalp hastalarını bu konuda uyardı.Gaziantep Özel ANKA Hasta..
Gündem

SANKO Hastanesi’nde Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlandı.

29 Ekim 2023
Hastane binası, Gazi Mustafa Kemal Atatürk posterleri ve Türk Bayrakları ile donatılırken, Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırlanan tablo karanfillerle süslendi.Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümünde yatarak ve ayaktan tedavi gören çocuk..
Yerel Yönetimler

Şahin: Kurtuluş Mücadelemiz Büyük Fedakarlıklar ve Kahramanlıkların Öyküsüdür

29 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.Şahin mesajında, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin sona erdiği 30 Ağustos tarihinin, kadınıyla, erkeğiyle, tüyü bitmemiş yeti..
Ekonomi

OSB Başkanı Cengiz Şimşek: “Büyük Zafer’in 101’inci yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz”

29 Ağustos 2023
OSB Başkanı Cengiz Şimşek: “Büyük Zafer’in 101’inci yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz”Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. 30 Ağustos’un Türk milleti i..
Ekonomi

GAİB Koordinatör Başkanı Kileci’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

29 Ağustos 2023
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci; "30 Ağustos’ta kazanılan şanlı zaferle bu toprakların ebedi olarak vatanımız olduğu tüm dünya tarafından net bir şekilde anlaşıldı.” dedi.GAİB Koordi..
Sağlık

Medical Point Gaziantep’te 30 Ağustos Coşkusu

29 Ağustos 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle mini bir konser gerçekleştirdi.Hastaneden yapılan açıklamaya göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde çalışanların ve misafirlerin kat..
Yerel Yönetimler

Başkan Fadıloğlu’nun Zafer Bayramı Mesajı

29 Ağustos 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “30 Ağustos, aziz milletimiz için yalnızca bir tarih değil; tarihin karanlığına gömülmek istenen bir milletin yeniden doğuşu, ..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutladı

29 Ağustos 2023
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "30 Ağustos Zaferi ile milletimiz, kendi iradesi ve rızası dışında dayatılan her türlü plan ve oyunu iman ve inancıyla ta..
Gündem

Bakan Yerlikaya Gaziantep’e geliyor

27 Haziran 2023
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 28 Haziran Çarşamba günü Gaziantep’e geliyor. Bakan Yerlikaya, Gaziantep Valiliği görevine atanan Vali Kemal Çeber tarafından karşılanacak. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı’nın birinci günü Gaz..
Gündem

Bayramlar milli birlik ve beraberliğimizin önemli sembollerindendir

26 Haziran 2023
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. GÜNER DAĞLI: “BAYRAMLAR SEVGİYE, BARIŞA, DOSTLUĞA, KARDEŞLİĞE, BİRLİK VE BERABERLİĞE AÇILAN KAPILARDIR”SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. ..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’e Bağlı Tramvay, Gaziray Ve Otobüler Kurban Bayramı Boyunca Ücretsiz

24 Haziran 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), bünyesinde hizmet veren tramvay Gaziray ve turuncu otobüsler, Kurban Bayramı dolayısıyla arefe günü de dahil olmak üzere bayram boyunca tüm vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.Büyükşehir Belediyes..
Gündem

Gaziantep Doğal yaşam Parkı Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı 

24 Nisan 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Doğal Yaşam Parkı 3 günlük bayram tatilinde 51 bin 500 ziyaretçiyi ağırladı. Yüz ölçümü ve barındırdığı türler bakımından Türkiye'de ilk, Avrupa'da ikinci, dünyada ise dördüncü sırada yer a..
Yerel Yönetimler
Gündem

GAOSB Başkanı Şimşek’ten Ramazan Bayramı mesajı

18 Nisan 2023
“Depremzedelerimizle kucaklaşarak bayramı bayram tadında yaşamalıyız”  “Bayramlar bizi biz yapan müstesna günlerdir” ..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Kurban Kesim Alanlarını Ziyaret Etti

11 Temmuz 2022
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurban Bayramı’nın ilk gününde kurban kesim yerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.B..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’deki Camiler Bayram Namazına Hazır

8 Temmuz 2022
İLÇE GENELİNDEKİ TÜM CAMİLER BAYRAM NAMAZINA HAZIR HALE GETİRİLDİ Şehitkamil Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki tüm camilerin genel temizliklerini ta..
Sağlık

Kurban Bayramı’nda Sağlığınızdan Olmayın!

8 Temmuz 2022
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Uzman Diyetisyeni Gülen Mavi Canlı, Ku..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...