Nejat Koçer etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması geliyor

29 Ocak 2023
Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, vergi dairesine ödenmesi gereken tüm borçların yapılandırılacağını belirterek, kanun teklifinin Salı günü Plan Bütçe Komisyonunda görüşüleceğini söyledi. Koçer, yapılandı..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu ve Koçer esnafın sorunlarını dinledi

21 Ocak 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi, Şehitkamil’deki yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. Kuzeyşehir Ünite Merkezi’ndeki incelemelerin..
Politika

Perakende ticarette haksız ticari uygulama yapılamayacak

17 Ocak 2023
AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, perakende ticaret sektörüne ilişkin haksız ticari uygulamalara yönelik meclise sunduğu kanun teklifinin yeni tedbirler içerdiğini belirtti.Koçer, ilk imz..
Ekonomi

Koçer “Kamuda sözleşmeliye kadro kanun teklifi Plan Bütçe Komisyonunda”

15 Ocak 2023
*Gaziantep Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kamuda çalışan 458 bin 615 sözleşmeliye kadro verilmesini içeren kanun teklifinin pazartesi günü görüşüleceğini söyledi.*Milletvekil..
Politika

Nejat Koçer coşkuyla karşılandı

2 Eylül 2021
Nejat Koçer coşkuyla karşılandıAK Parti Milletvekili Nejat KOÇER, Yavuzeli İlçe Teşkilatında Partilileri ziyaret etti. Ziyareti sırasında Parti ve Merkezi Hükümet çalışmalarını aktaran KOÇER, daha sonra Yavuzeli Belediy..
Politika

Milletvekili Koçer sorunları dinliyor

21 Ağustos 2021
Milletvekili Koçer sorunları dinliyorAK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yrd. Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul çalışmalarına verilen  aranın ardından Gaziantep’te yoğun bir saha çalışması gerçekleş..
Yerel Yönetimler

Esnafı ziyaret edip sorunlarını dinlediler

29 Temmuz 2021
Esnafı ziyaret edip sorunlarını dinledilerŞehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile birlikte Çetin Emeç Caddesi üzerinde hizmet veren ..
Gündem

Milletvekili Koçer’den gazi olan polise ziyaret

22 Temmuz 2021
Milletvekili Koçer’den gazi olan polise ziyaretGaziantep Milletvekili AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yrd. Nejat Koçer, 2016 yılında Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanarak gazi olan polis memuru Bül..
Ekonomi

Milletvekili Koçer: Tedbirler alınıyor, destekler devam ediyor

2 Mayıs 2021
AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Ekonomi İşleri Başkan Yrd. Nejat Koçer “ Salgının tüm olumsuzluklarına rağmen ekonomik faaliyetlerin ve üretim zincirinin devamı için her türlü çaba gösteriliyor.” diyerek salgınla müc..
Gündem

Koçer “ Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir “

22 Nisan 2021
Ak Parti Gaziantep Milletvekili ve Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Nejat Koçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle  bir mesaj yayınladı. Koçer “ Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir “ ..
Politika

Milletvekili Nejat Koçer’den KOBİ’lere Dijitalleşme Çağrısı

8 Nisan 2021
Milletvekili Nejat Koçer’den KOBİ’lere Dijitalleşme Çağrısı KOBİ'lere 300 bin liraya kadar geri ödemesiz, 700 bin liraya kadar geri ödemeli olmak üzere toplam 1 milyon liraya kadar destek veril..
Politika

Koçer: Ekonomiye ilişkin kanun teklifi Plan Bütçe Komisyonunda

7 Nisan 2021
Koçer: Ekonomiye ilişkin kanun teklifi Plan Bütçe Komisyonunda ..
Politika

Nejat Koçer esnafın sorunlarını dinledi

6 Nisan 2021
Nejat Koçer esnafın sorunlarını dinledi AK Parti Gaziantep Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu’nu ziyaret etti. ..
Politika

İş dünyasının sorunları Gaziantep milletvekili Nejat Koçer’e iletildi

5 Nisan 2021
İş dünyasının sorunları Gaziantep milletvekili Nejat Koçer’e iletildi Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’yi ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, kent sanayisi, üretim..
Ekonomi

Milletvekili Koçer “Ekonomi reformları hayırlı olsun.”

14 Mart 2021
Milletvekili Koçer “Ekonomi reformları hayırlı olsun.”Gazintep Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer Ekonomi Reformlarını değerlendirdi.“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Ekonomi Reform Pak..
Gündem

Ak Parti Milletvekili Nejat Koçer: Gaziantep’te vaka sayıları artıyor

9 Mart 2021
Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep’te vaka sayılarının yükseliş eğiliminde olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlara tedbirlere uyulması için çağrıda bulundu. Ak Parti Milletvekili Nejat Koçer: Gaziantep’te Vaka..
Ekonomi

Gaziantep’e verilen destek 1 milyar TL’yi aştı

14 Şubat 2021
Gaziantep’e verilen destek 1 milyar TL’yi aştıAk Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer “Gaziantep’e yapılan destek toplam 1  milyarı TL’yi aştı” açıklamasında bulunduGaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Ko..
Ekonomi

Milletvekili Koçer: Gaziantep’e 596 milyon 346 bin 221 TL destek sağlandı

11 Şubat 2021
Milletvekili Koçer: Gaziantep'e 596 milyon 346 bin 221 TL destek sağlandı Milletvekili Nejat Koçer  " Gaziantep’te toplamda yapılan destek ödemesi 596 milyon 346 bin 221 TL’ye ulaşmıştır" dedi. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...