Korona yasaklarına uymayanlara ceza yağdı

Korona yasaklarına uymayanlara ceza yağdı
10 Nisan 2021 16:35 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te  korona virüs yasaklarına uymayanlara İl  Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ceza yağdı. Bir günde 254 kişiye ceza yazıldı.

Korona yasaklarına uymayanlara ceza yağdı

Gaziantep İl Emniyet  Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Sokağa çıkma yasağını ihlalden eden 185, sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal eden  69 şahsa idari yaptırım uygulanmış, maske ve mesafe kuralını ilk kez ihlal ettiği tespit edilen 463 şahıs ise ikaz edilmiş, ayrıca 576 işyeri denetlenmiştir” denildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ve hırsızlık başta olmak üzere diğer suçlara yönelik operasyonlarına da devam etti. Emniyet,  “09.04.2021 günü ilimiz genelinde Uyuşturucu ile mücadele kapsamında 63 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve ticaretinden işlem yapılmış, 5 şahıs tutuklanmıştır.  Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise 80 şahıs yakalanmıştır. 09.04.2021 günü il genelinde Hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda 30 şüpheli şahsa işlem yapılmış, 15 faili meçhul olay aydınlatılmış, 1 şahıs tutuklanmış, 3 şahıs adli kontrol almıştır. Gün içerisinde yapılan çalışmalarda ise 62 şahsa kabahatlerden işlem yapılmıştır” bilgilerini verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonrasında, “Bir miktar uyuşturucu madde ve hap ruhsatsız 3 tabanca, 2 tüfek,2 kurusıkı tabanca, bir adet gasp edilen cep telefonu, çalıntı bir araç, bir motosiklet ile muhtelif çalıntı malzemeler,  11 litre kaçak alkol 370 paket kaçak sigara 37 kesici alet ele geçirilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Emniyetin trafikle ilgili açıklamasında ise, “09.04.2021 günü yapılan trafik denetimlerinde 3810 araç kontrol edilmiş, yasal hız sınırının üzerinde araç kullanan ve KTK’nın çeşitli maddelerini ihlal eden 914 sürücü, yolcu ve araç plakasına işlem yapılmış, 51 araç trafikten men edilmiş, 2 sürücü belgesine el konulmuştur” denildi.

Gaziantep’te korona virüs yasaklarına uymayanlara yine ceza yağdı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...