Kitap Günleri Fuarı açılıyor

Kitap Günleri Fuarı açılıyor
29 Eylül 2021 11:55 Kaynak : HABER MERKEZİ

Şahinbey Belediyesi 2-10 Ekim Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde ‘Kitap Hayattır, yaşam kitaptır” ile ilgili kitaplarda 105 yayın evi ve 28 seçkin kitap dostları ile olacak.

Şahinbey Belediyesi’ndeki kitapbey kongre kitaplarıyla aynı fikirde, kendi yazarlardan imzalı olarak verilecek hediye çekleri ücretsiz kitap alma yolculuğunu bulabilecek. Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen olan Kitap Fuarına üniversiteleri de kitap severlerin eğitimlerinden İlken İnanç, Mehmet Görmez gibi yazarlardan imzaları ve çizimileri de kitapşişlerinde yer alacak.

KİTAP GÜNLERİ FUARINDA BULUŞALIM

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kitap Günleri tüm kitaplarını okuyucularını davet etmek için, “2-10 Ekim 2017’de Şahinbey Kongre’ye başlıyoruz ‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır” ile başlıyoruz. Kitapların kitaplarının kitaplarında harikalar yaratacağımız bir festival hazırlıklarını tamamladık. Şahinbey Kitap Günleri Fuarına tüm kitap severleri davet ediyorum” dedi.

‘ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE KATILACAĞIZ’

Emine Konukoğlu Anadolu Lisesi’nden gelen Gülümser Tumay büyük yazar, bir projeyle birlikte gelen Gülümser Tumay büyük yazar, “Şahinbey Kongre’nde sergilenen olan Güneydoğu’nun en gözde kitap olarak tahminle gelmekle birlikte geleceğim gibi. Aynı zamanda yazarlarla buluşacak çok büyük olmasıyla daha fazla vericiyle birlikte yaşanacak. .Tüm öğretmenleri, etkinlikleri ve velilerimizi davet etmek için” dedi.

HEYECANLANDIRAN FUAR

Şahinbey Belediyesi tarafından tasarlanan olan kitaplarının heyecanını yaşayacak olan “Güney’in okullarını okuyacağın yolculuklarında yapılacak olan bizler okumaktan zevk alıyor. konuştular.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...