fuar etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

GAFSHOES Fuarı 35. Kez Kapılarını Açıyor

20 Kasım 2023
4-7 ARALIK 2023 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEK FUARI 40 BİN KİŞİNİN ZİYARET ETMESİ BEKLENİYOR. 35. GAFSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı, 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 14.00’da Ortadoğu Fuar Merkezi..
Politika

Gaziantepli halıcılar 2024 yılı yol haritasını çiziyor

10 Kasım 2023
Gaziantepli Halıcılar 2024 yılında Ülke Ülke Dolaşarak Tanıtım Çalışması Yapacakİstanbul CFE Halı ve Yer Kaplamaları Fuarı 2023’e sayılı günler kaldıHalı Üretim Merkezi Türkiye Dünya Halı Ticaret Merkezi Olma Yolunda İlerliyorTü..
Ekonomi

Dubai’de Gözler Türk Gıda İhracatçı Firmalarına Çevrildi

8 Kasım 2023
Güneydoğulu Hububatçılar Dubai’ye Çıkarma Yaptı. Dubai’de Gözler Türk Gıda İhracatçı Firmalarına ÇevrildiAfrika, Ortadoğu ve Uzakdoğu pazarları için en önemli gıda fuarlarından birisi olan Dubai Gulfood Manufacturing 2023'e Güneydoğu..
Ekonomi

Dubai’de Altunkaya Rüzgarı

7 Kasım 2023
Dubai’de kapılarını açan Uluslararası Dubai Gulfood Manufacturing 2023 Gıda Fuarına katılan Altunkaya Grup standı ziyaretçi akınına uğradı. Özellikle Afrika, Uzakdoğu ve Ortadoğu ülkelerinden gelen katılımcıların ziyaret ettiği Altunkaya Gr..
Ekonomi

BUILDEAST FUARI TÖRENLE AÇILDı

5 Ekim 2023
BUILDEAST 3. Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nın açılışı, il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.Gaziantep Sanayi Odası (GSO), TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık iş bi..
Gündem

İnşaat sektöründe fuar heyecanı

4 Ekim 2023
İnşaat sektöründe fuar heyecanı Güçyetmez: “Gaziantep ve sektör için önemli bir fuar”BUILDEAST 3. Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 5 Ekim Perşembe günü kapılarını açıyor. Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’..
Ekonomi

BUILDEAST 3. Yapı, İ nşaat, Dekorasyon Malzemeleri Ve Teknolojileri Fuarı’na Doğru

4 Ekim 2023
Türk ve Ortadoğu yapı sektörünü Gaziantep’te buluşturacak BUILDEAST 3. Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, 5-8 Ekim 2023 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Gaziantep Sanayi..
Ekonomi

Venezuela Türk İhraç Ürünleri Fuarına Altunkaya Damgası

21 Eylül 2023
Venezuela’nın Başkenti Karakas’ta düzenlenen Türk İhraç Ürünleri Fuarına katılan Altunkaya Şirketler Grubu fuarın en fazla ilgi gören firması olma özelliğiyle dikkat çekti. Venezuela Devlet Başkan yardımcısı Delcy Rodriguez’in de ziyaret ..
Ekonomi

Güneydoğu’nun Lokomotif Sektörü Hububat Oldu

18 Ağustos 2023
Güneydoğu Anadolu bölgesinde yılın ilk 7 ayı sonunda en fazla ihracat gerçekleştirilen sektör hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri oldu. Bölgenin toplam ihracat geliri içindeki payını yüzde 32,5’e yükselten hububatçılar, 2,1 milya..
Ekonomi

Halıcıları Carpet & Flooring Expo İstanbul 2023 Heyecanı Sardı

18 Haziran 2023
CFE 2023 Fuarı, halıcılık sektörünü zirveye taşıyacakCarpet & Flooring Expo, 5-8 Aralık 2023 tarihlerinde kapılarını açmaya hazırlanıyorDünyadaki halı ihracatının yaklaşık yüzde 17’sini gerçekleştiren Türk halıcılık sektörü, 5-8 Ara..
Ekonomi

İstikrar üretim ve ihracatı olumlu etkileyecektir

4 Haziran 2023
CFE Halı ve Yer Kaplamaları Fuarına katılımcıların ilgisi çok büyükUzun bir aradan sonra halı ihracatının toparlanarak eski düzeylerine ulaşmaya başladığını açıklayan GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan yapılan seçimlerin ardından göreve..
Eğitim

GİRİŞİM-23’e HKÜ DAMGASI!

7 Mayıs 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi (KALİTTO) Kuluçka Merkezi ile OSB Teknokent’te faaliyet gösteren oyun girişimcileri, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun desteğiyle Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresiu..
Ekonomi

Güneydoğulu Hububatçılar Uzakdoğu Pazarında

26 Nisan 2023
2023 yılında rekor ihracatlara imza atmayı planlayan Güneydoğulu Hububat Bakliyat ihracatçıları dünyanın en uzak noktalarındaki uluslararası fuarlarda da etkin tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. Uzakdoğu pazarından büyük pay almak isteyen Gü..
Ekonomi

Suudiler Türk İhraç Ürünleri Fuarına Akın Etti

21 Mart 2023
Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Dr. Macit bin Abdullah Al –Kassabi’in katılımıyla Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde açılışı gerçekleştirilen Türk İhraç Ürünleri Fuarında GAİB stanttı büyük ilgi görürken fuara kat..
Ekonomi

Moda Gaziantep Fuarı 19 Aralık’ta açılıyor

12 Aralık 2022
Gaziantep Penye Tekstil Hazır Giyim, Aksesuarları, Kumaş ve Yan Sanayileri Fuarı (Moda Gaziantep), 19 – 22 Aralık 2022 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.TÜYAP Fuarcılık organizasyonunda; Gaziantep Sanayi Odas..
Ekonomi

34. GAPSHOES Uluslararası Yaz Fuarı açıldı

8 Aralık 2022
34. GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Yaz Fuarı'nda yaz sezonuna yönelik hazırlanan yeni ürünler görücüye çıktı.Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Kunduracılar Odası, KOSGEB, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Gaz..
Eğitim

İpekyolu Kariyer Fuarı’na HKÜ Ev Sahipliği Yapacak

8 Aralık 2022
“Yetenek Her Yerde” mottosu ile Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda düzenlenen İpekyolu Kariyer Fuarı, 8-9 Mart 2023 tarihlerinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. İstihda..
Ekonomi

Kadooğlu Yağ Hedefini Yakaladı

15 Kasım 2022
Kadooğlu Yağ Markaları Afrika ve Ortadoğu Sofralarında “Kadooğlu Yağ 2022 Hedeflerini Yakaladı ve Yıl Sonuna Kadar Aşacak” Dünyanın farklı kıtalarında gerçekleştirilen uluslararası fuarların daimi katılımcısı olma özelliğini taşıyan Kadoo..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...