Kitap etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Kitap

Gaziantepli Yazar Köylüoğlu’nun Başarısı

26 Nisan 2024
Gaziantepli eğitimci-yazar Nilüfer Köylüoğlu’nun, ilk hikaye kitabı Veda’nın ardından, ilk romanı Verdâ da yayımlandı.Romanının bir aşkın hikayesi olduğunu belirten Köylüoğlu, kitaba da ismini veren Verdâ’nın, ailesiyle Amerika’ya yer..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’in Sağlık Alanında Kat Ettiği Yolculuk Gözler Önüne Seriliyor

5 Aralık 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür Yayınları tarafından 1920 ve 1970 yılları arasında Gaziantep’te yaşanan salgın hastalıklar ve bu dönemde gerçekleştirilen sağlık hizmetlerini konu alan “Gaziantep'te Cumhuriyet Dönemi Salgın Hastal..
Yerel Yönetimler

“ANTEPLİCE ŞİRİN HANEKLER” Kitabı Yayımlandı

19 Haziran 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Gazikültür A.Ş. kentin kültürünün temel taşı haline gelen, Gaziantep ağzı ile yazılan hikayelerden oluşan “Anteplice Şirin Hanekler” adlı eseri okuyucuyla buluşturdu.Gülay Oğuztürk ta..
Eğitim

Prof. Dr .Özlü Yaşlılık İle İlgili Projeyi Kitaplaştırdı

2 Haziran 2023
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Şahinbey Belediyesi arasında eğitim alanına yönelik yapılan işbirliği protokolüyle yürütülen “Gelenekten Geleceğe Aktif Yaşlanma” projesi, GAÜN Göç Enstitüsü tarafından kitaplaştırıldı. “Türkiye’de Yaşlı ..
kitap

Gaziantep Kitap Fuarı Açıldı

21 Mayıs 2022
415 YAYINEVİ VE 380 YAZARI KİTAPSEVERLERLE BULUŞTURACAK FUAR 29 MAYISA KADAR DEVAM EDECEK Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ülke ve Gaziantep için çok önemli bir değere sahip olan Hasan Celal G..
kitap

Üçüncü Kitap Fuarı Kitapseverlere Kapılarını Açtı

11 Nisan 2022
Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen, 09-17 Nisan tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan üçüncü kitap fuarının kapılarını açtı.Şahinbey Belediyesinin düzenlediği 3. Kitap Fuarı..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden Üçüncü Kitap Fuarı

6 Nisan 2022
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN ÜÇÜNCÜ KİTAP FUARIGaziantep Valiliği, Şahinbey Kaymakamlığı, Şahinbey Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü 9 Nisan tarihinde başlayacak olan kitap fuarının protokolünü imzaladıÖğrencilere ve vatandaşlara ..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Tarafından “Spor Coğrafyası Açısından Gaziantep” Adlı Elektronik Kitap Yayımlandı

4 Nisan 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep’in spor bakımından taşıdığı potansiyeli ortaya koymak amacıyla “Spor Coğrafyası Açısından Gaziantep” adlı elektronik kitap yayımlandı.Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Gazikültür ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi 12 milyon kitap dağıttı

22 Mart 2022
Şahinbey Belediyesi okumayı teşvik etmek amacıyla öğrencilere ve vatandaşlara 2009 yılından bu yana 12.125.389 kitap dağıtımı gerçekleştirdi.Eğitime verdiği destek ile Türkiye'de örnek belediye olan Şahinbey Belediyesi 2009 yılından bu ..
Eğitim

Kitap okuyan gençler ödüllendiriliyor

22 Mart 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ile Gaziantep Kent Konseyi iş birliğinde kentteki okuma oranını artırmak amacıyla pilot bölge seçilen OSB Koleji, Mehmet Uygun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi’ndeki ö..
Kültür Sanat

Gaziantep Mutfağının mirası kitaplaştırıldı

2 Mart 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Büyükşehir Belediyesi Mutfaklar Koordinatörü Şef Doğa Çitçi’nin hazırladığı “Mahmil – Gaziantep Mutfağının Saygın Mirası” başlıklı kitap yayımlandı.GBB iştiraklerinden Gazikültü..
Kitap

Sıfır Atık Projesi ile yapılan kütüphane açıldı

1 Mart 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Sıfır Atık Projesi kapsamında Gaziantep’te belirlenen okullardan olan Akkent Anaokulu’nda geri dönüştürülen malzemelerden yapılan kütüphanenin açılışını yaptı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip..
Kitap

55 bin kitap dağıtıldı

22 Şubat 2022
Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor Projesi kapsamında Ayten Kemal Akınal Anadolu Lisesi’nde İş Bankası Kültür Yayınları Kitapları dağıtım töreni gerçekleştirildi.Gaziantep Valiliği koordinesinde Şehitkamil Belediyesi tarafından temin edilen..
Kültür Sanat

“Okuyan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı”na 200 bin ziyaretçi

21 Şubat 2022
Şahinbey Belediyesi tarafından 14-20 Şubat tarihleri arasında düzenlenen “Okuyan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı”na 200.000’den fazla kişi katılırken çocuklar ve aileler fuarda gönüllerince eğlendiler.Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 14 Ş..
Eğitim

SANKO PARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ 2’NCİ KİTAP FUARI BAŞLIYOR 

16 Şubat 2022
Gaziantep’in eğlence ve sosyal yaşam merkezi Sanko Park Alışveriş Merkezi, yarın düzenleyeceği 2’nci Kitap Fuarı’nda kitapseverler ile buluşacak. Fuarda, Türk ve dünya klasikler..
Kitap

Tenekeci Mehmet Usta’nın hayatı kitaplaştırıldı

17 Ocak 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Gaziantep’in önde gelen tenekeci ustalarından Mehmet Durdu Aksak’ın hayat hikayesinin ve mesleki serüveninin anlatıldığı “Gaziantepli Bir Usta: Tenekeci Mehmet” adlı kitap yayımland..
Sağlık

Hasta çocuklara kitap morali

13 Ocak 2022
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Uzmanı Dr. Mehmet Karadağ’ın yazdığı, “Duru’nun Mavi Boya Serüveni” kitabını, GAÜN Çocuk Hastanesi’nde yatan çocuklara dağıtarak moral verdi.GAÜN Çocuk Ha..
Yerel Yönetimler

Öğrencilere milyonlarca kitap

13 Kasım 2021
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey ilçesindeki okullarda eğitim gören öğrencilere 6.949.402 TL değerinde 1.124.000 adet kitap, soru bankası ve deneme sınavı dağıtacak.Eğitime büyük önem veren Şahinbey Belediyesi, bu de..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...