“Kampanyaya Gaziantep’ten tam destek”

“Kampanyaya Gaziantep’ten tam destek”
27 Kasım 2021 20:05 Kaynak : HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Millî Eğitim Bakanlığımızca başlatılan “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında Gaziantep’te de birçok kütüphanenin oluşturulması planlamaya alındı. Proje, mevcut kütüphanelerin iyileştirilmesini ve hiç kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kazandırılmasını amaçlıyor.

Gaziantep genelinde 305 okula kütüphane kazandırılması için gerekli çalışmalar başlatılmış, çok kısa sürede 109 okulun kütüphaneleri tamamlanmış ve kullanıma sunulmuştur. Kalan 196 okulun kütüphanelerinin hazırlık çalışmalarında da sona gelinmiştir. Planlamaya alınan kütüphaneler Gaziantep’teki meslek liselerimizin atölyelerinde tasarlanıp hazırlanmaktadır.

Proje kapsamında yapılan çalışmaları değerlendiren İl Millî Eğitim Müdürü Yasin TEPE: “Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendi’nin himayelerinde Bakanlığımızın başlattığı bu anlamlı çalışmaya Gaziantep’te de ivme kazandırılmıştır. Planlamaya aldığımız kütüphaneleri çok kısa sürede tamamlayarak okullarımıza teslim ediyor ve çocuklarımızın kullanımına sunuyoruz. Bugün geldiğimiz noktada 109 okulumuzun kütüphaneleri kullanıma hazır hale getirilmiştir. Önümüzdeki hafta planladığımız sayıya ulaşacağız. Aynı zamanda kütüphanelerin hızlı bir şekilde kitap donatımı için de kurumsal iş birliklerimiz bulunuyor. Bu doğrultuda; projenin fikir sahibi Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendi ve Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER başta olmak üzere Valimiz Sayın Davut GÜL’e ve  üstün gayret gösteren tüm okul yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...