MEB etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İle Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzalandı

5 Mart 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.GİBTÜ, uluslararasılaşma vizyonu kapsamında her geçen gün uluslararası öğrenci sayıs..
Eğitim

Okullara yeni seçmeli ders geliyor

31 Ağustos 2023
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Başkanı Suat Aksu, halk oyunlarının okullarda seçmeli ders olarak okutulacağı kaydetti 11 Eylül'de başlayacak yeni eğitim öğretin döneminde öğrencileri yeni bir seçmeli ders bekliyor. Milli Eğitim..
Eğitim

SANKO Okullarının Geliştirdiği İngilizce Ders Programı MEB Tarafından Onaylandı

12 Eylül 2022
SANKO Okulları’nın iki yıldır üzerinde çalışarak geliştirdiği ve kendilerine özgü İngilizce Ders Öğretim Programı (SANKO English Advancement Curriculum “SEAC”) Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanl..
Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Özer’den çok önemli açıklama

6 Ocak 2022
 Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı televizyon programında milyonlarca öğrencinin marakla beklediği konularla ilgili açıklama yaptı.Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Gece Görüşü'nde Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. B..
Eğitim

Okullar kapanacak mı? Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı

5 Ocak 2022
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüz yüze eğitim konusunda, "Omicron nedeniyle okullarımızda alarm vereceğimiz yeni kararlar alacağımız bir durum yok." dedi.Omicron varyantı etkisiyle artan vakalar sonrası "Okullar kapanacak mı?" sorusu..
Gündem

Yüz yüze eğitime ara verilecek mi?

30 Aralık 2021
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den flaş açıklama geldi. Bakan Özer, "Şu an yüz yüze eğitime ara verme gündemimizde yok" dedi.Bakan Özer, yaptığı değerlendirmede, dünyada Omicron vakalarının artmasının Türkiye'de de okulların yüz yüze e..
Eğitim

“Kampanyaya Gaziantep’ten tam destek”

27 Kasım 2021
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde, Millî Eğitim Bakanlığımızca başlatılan "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında Gaziantep'te de birçok kütüphanenin oluşturulması planlamaya alındı. Proje, m..
Eğitim

Gaziantep’e 60 yeni kütüphane

21 Kasım 2021
 Millî Eğitim Bakanlığının okullar arası imkân farklılıklarını azaltmak için ekim ayı sonunda başlattığı proje, tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında 60 kütüphane ile Gaziantep beşinci sırada yer alıyor.Emine Erdoğan'ın hi..
Ekonomi

MEB ile GSO arasında Mükemmeliyet Merkezleri İş Birliği Protokolü imzalandı

2 Haziran 2021
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Gaziantep Sanayi Odası (GSO) arasında CNC operatörlüğü ve kaynakçılık alanında meslek edindirmek ve işletmelerin ihtiy..
Eğitim

Okullar açılıyor mu? Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıkladı

31 Mayıs 2021
Okullar açılıyor mu? Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıkladıMilli Eğitim Bakanı Selçuk, "Yarın itibarıyla ilkokul öğrencilerimiz, 7 Haziran Pazartesi itibarıyla ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoru..
Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ‘yüz yüze eğitim’ açıklaması

16 Mayıs 2021
MEB, 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12'nci sınıfların destekleme ve yet..
Eğitim

Pazartesi günü okullar açılacak mı? MEB açıkladı

12 Mayıs 2021
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 17 Mayıs pazartesi günü resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında uzaktan eğitim yapılacağını açıkladı. Pazartesi günü okullar açılacak mı? MEB açıkladı ..
Eğitim

MEB’den önemli açıklama: Liselerde sınavlara yeni düzenleme

12 Mayıs 2021
MEB’den önemli açıklama: Liselerde sınavlara yeni düzenleme Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Liselerde sınavlar iptal demeyelim de yeniden düzenlendi, diyelim" ifadelerini kullanarak, 'liseler..
Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan son dakika sınav açıklaması

28 Nisan 2021
MEB'den yapılan son dakika açıklamasında Açık Öğretim Okulları 3. Dönem sınavlarının 3-7 Temmuz 2021 tarihleri ar..
Politika

Yılmazkaya: Öğretmen atamalarını biran önce yapın                 

28 Şubat 2021
Yılmazkaya: Öğretmen atamalarını biran önce yapınCHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, bir yılda personel sayısı yüzde 25 oranında artırılan Diyaneti örnek göstererek, Milli Eğitimde de gerekli atamaların biran önce yap..
Eğitim

HKÜ ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında protokol imzalandı

17 Şubat 2021
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) arasında Bilim ve Sanat Merkezlerinde sunulan eğitimin niteliğini artırmaya yönelik iş birliği protokolü imzalandı.&n..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...