Proje etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

SANKO Okulları’na İki Birincilik

30 Nisan 2024
SANKO Ortaokulu öğrencileri, Adana’da düzenlenen 18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Elemelerinden iki birincilik ve dört üçüncülük dereceleri ile döndü.Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversi..
Ekonomi

TOBB Gaziantep KGK 2023-2027 Dönemi İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

26 Nisan 2024
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu’nun (KGK) 2023-2027 dönemi ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. TOBB Gaziantep KGK Başkanı Ayşen Ahi, GSO Yönetim Kurulu Üyesi Melike Yüksel ve meclis üyeleri..
Eğitim

Rektör Özaydın Dikkat Çeken Projelerini Açıkladı

24 Kasım 2023
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, ulusal ve yerel medya temsilcileriyle GAÜN Rektörlük Senato Odası’nda düzenlenen toplantıyla bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın toplantıda, GAÜN’de hayata geçirilen ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey 100. Yıl Tünellerinde Işık Göründü

16 Kasım 2023
Şahinbey Belediyesi’nin en önemli projelerinden olan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri için Cumartesi günü saat 17.00’da ışık görme töreni düzenlenecek.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun 3 katlı köprülü kavşak ile..
Yerel Yönetimler

Şehrin İlk Tünel Projesi Adım Adım İlerliyor

8 Eylül 2023
Şahinbey Belediyesi’nin şehrin trafiğini rahatlatmak adına yaptığı 2.484 metrelik tünel projesinde çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.Şahinbey Belediyesi’nin şehre kazandırdığı önemli projelerinden olan tünel projesinde çalışma..
Eğitim

Bölgenin Güzellik Akademisi: Bedriye Polat

3 Eylül 2023
Bedriye Polat Güzellik Akademisi, düzenlediği kurslarla kısa sürede geçerli bir meslek sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi görüyor. 6 Aylık güzellik uzmanlığı kursunu bitirenler güzellik salonlarında, eczanelerde ve hastanelerde çalışabil..
Eğitim

TÜBİTAK’tan GİBTÜ’ye önemli ziyaret

28 Ağustos 2023
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve beraberlerindeki heyet GİBTÜ’yü ziyaret ederek, üniversitenin bölgesel, ulusal ve uluslararası..
Ekonomi

Mesleki Eğitim Ve İstihdam Projesinde GSOMEM’de Verilen Teorik Eğitimler Tamamlandı

28 Ağustos 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve BM Dünya Gıda Programı (WFP) ortaklığı ile yürütülen Mesleki Eğitim ve İstihdam Projesi’nde GSO-MEM tarafından verilen eğitimler tamamlandı. Proje kapsamında; Dış Ticaret, Makine Bakım, Kaynakçılık, Konfek..
Gündem

TOKİ Mağdurları Haklarını İstiyor

14 Ağustos 2023
4 yıldır konutları teslim edilmeyen TOKİ mağdurları haklarını istiyor TOKİ'nin 2019 yılında başlattığı "100 Bin Sosyal Konut Projesi" kapsamında hak sahibi olan ve 4 yıldır evleri teslim edilmeyen vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesi..
Yerel Yönetimler

BÜYÜKŞEHİR’DEN GAZİANTEP’E BİR VİZYON PROJE DAHA!

25 Haziran 2023
YAPIMINDA SONA YAKLAŞAN VADİ ALLEBEN PARKI, HER YAŞA HİZMET EDECEKGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yapımında sona yaklaşan ve kentin park anlayışına yeni bir soluk getirecek olan Vadi Alleben Park’ını incelemede b..
Ekonomi

Türk Tekstilinde Sürdürülebilirlik Rüzgârı

13 Haziran 2023
Yeşil Dönüşüm İçin Hazırlıklarımızı Devam EttiriyoruzTİM Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Başkanı Fikret Kileci, beraberindeki heyetle birlikte Helsinki’de düzenlenen Dünya Döngüsel Ekonomi Forumu ile eş zamanlı düzenlenen program..
Eğitim

GİBTÜ’den TÜBİTAK 2209-A Projelerinde Büyük Başarı

12 Haziran 2023
GİBTÜ’nün TÜBİTAK Başarısı Türkiye’nin en genç ve dinamik üniversitelerinden olan Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDE..
Gündem

TOBB Sanayi Odalarından Deprem Bölgesine 5 Proje

7 Mart 2023
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki 12 Sanayi Odasının Başkanları, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında, İstanbul Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde depremden etkilenen 11 ilin ekonomilerinin yeniden canland..
Yerel Yönetimler

“Anneye Süt Bebeğe Can Projesi” övgü topluyor

5 Şubat 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediyenin 4 yıldır aralıksız devam ettirdiği ve yüz binin üstünde anne adayına ulaşılan “Anneye Süt, Bebeğe Can” projesini sahada takip etti. Şahin dağıtım merkezi ziyaretinin ardından, d..
Ekonomi

GAOSB’nin mega projeleri 2022’ye damga vurdu

29 Aralık 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkan Cengiz Şimşek'in attığı önemli adımlar neticesinde; alt ve üst yapısı büyük ölçüde tamamlanmış, çevre ile uyumlu, dünyadaki değişime ve gelişime ayak uydurabilen mega projeleriyle 2022 yılına damga..
Ekonomi

Atık Projesinin Önemi ve Döngüsel Ekonomiye Katkıları

7 Kasım 2022
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) bünyesinde kurulan ve ülkemizdeki ilk Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi olan Gaziantep AB Bilgi Merkezi, İklim Dipliomasisi Haftası’nı “Sıfır Atık İçin İleri Dönüşüm Atölyesi” ile kutladı. ..
Eğitim

ENHANCER Projesi’nin Kapanışı HKÜ’de Gerçekleştirildi

25 Ekim 2022
Avrupa Birliği (AB) tarafından fonlanan ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD), T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) koordinasyonuyla yürütülen, Türkiye’deki Mülteciler için Mali Yardım Pr..
Yerel Yönetimler

Kurtuluş Savaşından Şehitliğe Bırakılan Toprak

20 Ekim 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Kulübü, Turizm Derneği ve Anadolu Arkeoloji Derneği katkılarıyla yürüttüğü “Gaziantep Savunması Kahramanları’nın Ayak İzinden Projesi” kapsamında Kurtuluş Savaşı’nda Gaziantepli kahramanların mü..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...