HKÜ Rektörü Türkay Dereli gazeteciler gününü kutladı

HKÜ Rektörü Türkay Dereli gazeteciler gününü kutladı
08 Ocak 2021 13:29

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Basın sektörü çalışanlarının haklarını düzenleyen Basın İş Kanunu´nun yürürlüğe girdiği 1961 yılından bu yana 10 Ocak gününün “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlandığını hatırlatan HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Günümüzde, doğru ve tarafsız bilgi ve haberlere en hızlı şekilde ulaşmanın her zamankinden daha önemli bir hale geldiği yadsınamaz bir gerçek olup, basın mensuplarımız bu kapsamda toplumun objektif ve duyarlı bir biçimde aydınlatılmasında büyük sorumluluklar üstelenmiştir. Bu sorumluluk bilinciyle görevlerini fedakârca icra eden gazetecilerimiz, kaleme aldıkları yazılar ve hazırladıkları haberlerle toplumun gören gözü ve işiten kulağı olarak her türlü takdiri hak etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; başta bugüne değin Gaziantep’teki yükseköğretim ekosisteminin gelişmesine katkı sağlayan yerel basın çalışanları olmak üzere, tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutlarım”.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...