kutlama etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40 Yaşında

20 Nisan 2024
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. yılını düzenlediği bir dizi etkinlikle hizmet binasında Birlik Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda ihracatçı ve Birlik personellerinin katılımıyla kutladı. Ünlü ekonomist Prof. Dr. Emre ..
Gündem

Vali Çeber:”10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutluyorum”

9 Ocak 2024
10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günü hep birlikte kutluyoruz. 10 Ocak ta..
Gündem

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl kutlamaları dünya basınında ses getirdi

31 Ekim 2023
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl kutlamaları dünya basınında ses getirdi. İngiliz medyası ülkenin son yüz yılda yaşadığı kırılma anlarını derlerken, Yunan basını İstanbul Boğazı'ndan geçen 100 gemiyi manşete taşıdı.Cumhuriyet'in 100. yı..
Gündem

ANKA Hastanesi’nde 100.yıl heyecanı

29 Ekim 2023
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde,Cumhuriyet Bayramı’nın 100.yıl heyecanı ve coşkusu yaşandı. Bayram dolayısıyla hastane koridorları Türk bayrakları ve balonlarla süslendi. Hastanede tedavi gören hastalar ziyaret edilerek, günün anısına Tür..
Gündem

SANKO Hastanesi’nde Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlandı.

29 Ekim 2023
Hastane binası, Gazi Mustafa Kemal Atatürk posterleri ve Türk Bayrakları ile donatılırken, Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırlanan tablo karanfillerle süslendi.Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümünde yatarak ve ayaktan tedavi gören çocuk..
Gündem

Cumhuriyet’in 100. Yılı Şehitkamil’de Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim 2023
Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümü, Şehitkamil’de büyük heyecan, gurur ve coşkuyla kutlandı. Şehitkamil Meydanı ve Korusu’ndaki kutlamad..
Gündem

Engelliler Günü’nde coşkulu kutlama

5 Aralık 2022
“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” kapsamında Şehitkamil Kongre Merkezi’nde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde kutlama programı düzenlendi. Celed Uşaklar Tiyatro Okulu destekleriyle Oğuzeli Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon M..
Sağlık

ANKA’da 30 Ağustos Coşkusu

31 Ağustos 2022
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü ANKA Hastanesi’nde coşkuyla kutlandı.Hastane koridorları Türk bayrakları ve balonlarla donatılırken, düzenlenen etkinlik hastalara moral verdi. 30 Ağustos Zafer B..
Yerel Yönetimler

19 MAYIS Şahinbey’de Coşku İle Kutlandı

19 Mayıs 2022
Şahinbey Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı düzenlediği birçok etkinlikle dolu dolu kutladı.Şahinbey Belediyesi tarafından günler öncesinden kutlanmaya başlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor ..
Yerel Yönetimler

23 Nisan, Şehitkamil’de Coşkuyla Kutlanıyor

21 Nisan 2022
Şehitkamil Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen etkinliklere binlerce öğrenci katıldı. Bayram, hafta boyunca sürecek etkinliklerde coşkuyla kutlanmaya devam edecek. ..
Gündem

Vali Davut Gül’den Gazianteplilere çok önemli uyarı

15 Mayıs 2021
Gaziantep Valisi Davut Gül, bugün Gaziantep sokaklarında her hangi bir kutlamaya asla müsaade etmeyeceklerini açıkladı. Vali Davut Gül’den Gazianteplilere çok önemli uyarı TFF Süper Lig Şampiy..
Asayiş

Valilik izin vermeyecek

15 Mayıs 2021
Valilik izin vermeyecek Futbolda Süper Lig şampiyonu bugün belli oluyor. Taraftarlar da şampiyonluğu kutlama hazırlığına girmişti. Anca İçişleri Bakanlığı pandemi nedeniyle sokaklar kutlama yapmayı yasakladı. ..
Gündem

Başkan Kavak: ‘’Ramazan Bayramı birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolüdür’’

11 Mayıs 2021
Başkan Kavak: ‘’Ramazan Bayramı birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolüdür’’Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, bayramların birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, hoşgörü ve paylaşımın en güzel örneklerinin sergilendiği özel günler ..
Yerel Yönetimler

Şahin: 23 Nisan tam bağımsızlık yolunda ilerleyişimizin ilanıdır

23 Nisan 2021
 Şahin: 23 Nisan tam bağımsızlık yolunda ilerleyişimizin ilanıdır Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Şahin mesajı..
Gündem

Muhasebe Haftası kutlanıyor

27 Şubat 2021
Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özseven Muhasebe Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlad..
Gündem

Şehitkamil’den anlamlı kutlama

8 Şubat 2021
Şehitkamil Belediyesi, Antep’e Gazilik unvanı verilişinin 100. Yıldönümüne özel kartpostallarla anlamlı bir kutlama yaptı. Antep Savunması’nın 100. yılı nedeniyle yayımlanan kartpostal seti ve pul serisinin birinci..
Medya

“Basın, demokrasinin teminatıdır”

10 Ocak 2021
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, 10 ..
Yurt Haber

HKÜ Rektörü Türkay Dereli gazeteciler gününü kutladı

8 Ocak 2021
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Basın sektörü çalışanlarının haklarını düzenleyen Basın İş Kanunu´nun yürürlüğe girdiği 1961 ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...